29 Март 2024петък09:24 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Домусчиев отрече да помага на ЦСКА 1948

Там са хора, неприемащи измамата с Литекс и Етрополе, заяви собственикът на Лудогорец

/ брой: 201

автор:Дума

visibility 77

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев отрече информациите, че под някаква форма помага финансово на аматьорския ЦСКА 1948. Бизнесменът сподели, че този отбор е на хора, които не приемат "измамата, която се направи с Литекс и Етрополе".
"Симпатизирам на ЦСКА 1948. Това са хора, като мен - цесекари, които не приемат измамата, която се направи с Литекс, Етрополе и т.н. Те дори нямат пари да си платят марката, която ужким спечелиха на търг. Харесвам тези ентусиасти, които тръгнаха по законовия път. Ако подкрепям отбора финансово, веднага ще се усети. Във футбола има много интриги и е нормално, когато не приемем ЦСКА на "Армията", да се споменава моето име", заяви Кирил Домусчиев пред Спортал ТВ.
Бизнесменът разкри още, че са закъснели със смяната на треньора Георги Дерменджиев от уважение към заслугите му за отбора. Идеята била той да бъде сменен, но в крайна сметка, заради визитката и успехите в последните години му е било гласувано доверие, което впоследствие не е оправдал. Домусчиев не спести критиките си към представянето на "орлите" през пролетта и го определи като "лошо"=
"Ние още в края на миналото първенство седнахме и направихме детайлен спортно-технически анализ. Изказах мнението си, че не съм доволен от представянето на отбора през пролетта. И не говоря само за отпадането от Копенхаген в Лига Европа, но и за играта ни във вътрешния шампионат. През зимата не жалихме средства и осигурихме всичко, което искаше старши треньорът. Впоследствие обаче ни отстрани преодолим отбор като Копенхаген, загубихме финала за Купата на България, а след това за капак и този за Суперкупата. Нормално бе при последвалото отпадане от Шампионската лига да търсим промяна. В цял свят е така", коментира раздялата босът на Лудогорец.
"Не съм съгласен с твърдението, че сме подходили неуважително към Дерменджиев. Напротив, според някои дори сме го сменили късно. Може би, ако по-рано го бяхме сменили, щяхме да имаме успех в Шампионската лига. От уважение и респект към него, макар че имахме идея да го сменим още през лятото, го оставихме за Суперкупата на България и плейофите в Лигата на богатите", разкри още Домусчиев.
Той призна, че ще подкрепи президента на БФС Борислав Михайлов, ако бившият капитан на националния тим отново се кандидатира за поста. "Твърдо ще подкрепя Михайлов. Другите две имена - на Любослав Пенев и Наско Сираков, са абсурдни. Къде са били управници те в последните години? Председателят на БФС трябва да е авторитет, но да има и визия, концепция за нещата. Да е създал и построил нещо в живота си. Вижте Борислав - тази база в Бояна е изцяло негова заслуга. Михайлов осигури земята от правителството, а след това и финансирането. Боби е признат и в УЕФА. А там прости хора няма. Кой стои зад кандидатурите на Наско и Любо? Кръгът "Царско село" и определени президенти на клубове, естествено. Все пак не сме паднали от Марс", коментира един от най-богатите хора в България.


Кирил Домусчиев
Снимка gol.bg

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 476

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 490

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 450

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 531

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 452

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 450

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 405

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 576

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 515

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 523

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ