Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Септември 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Спорт

Бивш левскар в Черно море

Дума

13. Октомври 2017 , брой: 201   331   0Крилото Антон Огнянов ще остане в тима на Черно море поне до края на сезона, обяви временният наставник на "моряците" Емануел Луканов. Атакуващият футболист започна тренировки с тима в началото на седмицата, като желанието на треньорския щаб бе да види неговото функционално състояние. Той е бивш капитан на Дунав и 2 пъти игра в Левски.
"Антон Огнянов остава в Черно море. Не е готов още за 90 минути, но това е школуван футболист, който може да помогне на тима. В течение на тренировъчния процес ще навлиза във форма. Следващия месец има прекъсване и там още повече ще навакса", заяви треньорът на варненци Емануел Луканов.
Той обяви, че знае как отборът му да се опълчи на Лудогорец в едно от дербитата на кръга.

"Тренировките преди мача протекоха много добре. От този мач само може да извлечем максимуми. От всеки футболист очаквам себераздаване така, както го показва в тренировките. Ще има много различни ситуации в мача и ние трябва да реагираме адекватно на тях. Имаме план как да спрем Лудогорец. Щеше да е проблем, ако не знаем как да го сторим. Нямаме кадрови проблеми, като изключим Витиня и Боровик, които са трайно контузени. Който и треньор да е на мое място, трябва да се опита да надгради от това, което е в момента. Тръгва се от някаква база и постепенно се слагат детайли. Това трябва да стане по интелигентен начин - не да претовариш футболистите с информация и после да има обратен ефект", заяви Луканов.

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"