Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

16 Юли 2018 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Няколко думи

Дърварско за дървениците

Валентин Георгиев

13. Октомври 2017 , брой: 201   864   0Дървениците от ДПС да не се пречкат в краката ни, защото можем да ги смачкаме - така цветисто, с интелектуален управленски патос депутатът Валентин Касабов от НФСБ нападна вчера любимата на партията му опозиционна формация. Във фалцетния хор на амбразурата да бранят вицето Симеонов, който стана обект на спора с хората на Карадайъ, се включиха и други патриоти начело с Шопов и Сидеров.
През годините бяхме свикнали да възприемаме като скачени съдове националисти и депесари. Ето че отново дойде моментът да се възкреси този необичаен тандем. Само че с подобен дърварски подход електорат вече трудно се лови. Скандалите в държавата са достатъчно остри и вонящи, а патриотите са достатъчно затънали в тях. Самият Симеонов се превърна в брат-близнак на друг един самозабравил се бабаит, чиято парламентарна кариера приключи преди ден, а ГЕРБ си го прибра с подвита опашка да пише мемоари на тема "Шайка".
Ако патриотите си мислят, че с подскоци и тропане по масата ще крепят Борисов, дълбоко се лъжат. Защото точно сега на него хич не му е до подобни "мечешки услуги", които като нищо могат да подхлъзнат кабинета. Европа само това и чака. А ДПС дори, без да искат, може да се окажат прави и... да заемат мястото им.       

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"