19 Април 2024петък15:16 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Рошавата гарга" с нов собственик

Габриела Колева обяви, че ще запази експерименталния и ексцентричен стил, наложен от Албена Александрова, и официално представи "Мезон Сант-Ерем"

/ брой: 202

автор:Дума

visibility 2481

Модна къща "Рошавата гарга" се сдоби с нов собственик - Габриела Колева, която разкри, че ще запази експерименталния и ексцентричен стил, наложен от Албена Александрова. Марката вече ще се развива като авангардна линия облекла на "Мезон Сант-Ерем" и ще е запазено поле за изява на талантливи млади български дизайнери и студенти по мода. Брандът е основан с акцент върху елегантни и чисти силуети, съчетани с рафинирани и структурирани платове, отговарящи на естетическите потребности на модерната делова дама. Дизайнерката Албена Александрова от своя страна сподели, че е спокойна, защото знае: в ръцете на нейната дългогодишна клиентка Габриела Колева "Рошавата гарга" ще полети високо!
Премиерната колекция на "Мезон Сант-Ерем" представиха няколко чаровни дами - юристи от две водещи адвокатски кантори у нас. Дефилето откри Габриела Василева - "Мис България", която преди това показа избрани тоалети и по време на пресконференцията в ателието на ул. "Аксаков" 15. Колекцията включва бизнес линия, залагаща на костюми, рокли и палта с изчистени силуети в пастелната цветова гама. Облеклата са изработени от естествени материи като коприна, кадифе, кашмир, туид, вълна и алпака, гарнирани с ширити в стил "Шанел".
"Габриела Колева е посланикът на френската мода в България", смята Стефан Делайе - председател на Френско-българската индустриално-търговска камара. Той акцентира върху това, че модната къща е кръстена на името на граф Арманд Марк дьо Монтморан дьо Сант-Ерем - благородник и държавник от ХVIII век и министър при управлението на крал Луи XVI.
Според дългогодишния приятел на собственичката на новата марка - Шон Кенеди, който е бил продуцент, режисьор и организатор на много от големите събития на президента Клинтън, включително пред катедралата "Св. Александър Невски" при посещението му в София през ноември 1999 г., стилът и поведението на Габриела Колева напомнят Джаки Кенеди. Проф. Любомир Стойков, който беше водещ на пресконференцията, припомни и два основни принципа, свързани със стила на съпругата на 35-ия държавен глава на САЩ: "Умножаване след изваждане" и "Малкото е много". "Те напълно кореспондират с финеса и изискания стил, на които ще залага "Мезон Сант-Ерем", убеден е известният моден експерт и университетски преподавател.


Габриела Василева, проф. Любомир Стойков, Габриела Колева, Албена Александрова и Шон Кенеди
Снимка ХАЙЛАЙФ

 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 205

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 327

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 248

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 203

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 203

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 174

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 210

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 220

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 204

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ