25 Април 2024четвъртък16:01 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

И Пирин спря ЦСКА-Сф

Белчев спокоен преди дербито с Левски, мениджъри ще оглеждат "червени" звезди

/ брой: 203

автор:Дума

visibility 32

ЦСКА-Сф завърши втори пореден мач реми и така разликата с "вечния съперник" Левски се стопи на 3 т.„ преди "вечното дерби" в събота.
"Червените" не успяха да превземат бранещия се с всички сили и средства Пирин и напуснаха "Българска армия" след 0:0.
Треньорът им Стамен Белчев прие спокойно загубата на 2 точки и спечелената само 1.
„За победата не ни достигна това да вкараме гол. Направихме всичко възможно. За съжаление липсата на концентрация ни лиши от още 2 точки. Не мисля, че сме зависими от Каранга. Не само той, но и другите нямаха ден“, сподели Стамен Белчев след мача.
„Искахме на всяка цена трите точки, имаше напрежение в края. Можехме да се справим по-добре в офанзивен план. Липсата на шанс пред вратата на съперника… Десподов не игра заради болки в кръста“, допълни треньорът на „армейците“. „От утре вече ще мислим за дербито с Левски. Трябва да се подготвим добре и вярвам, че ЦСКА ще излезе от тази минисерия от 2 мача без победа“, закани се наставникът на „червените“.
На мача в събота от 16.00 ч. се очакват чужди мениджъри, които да добият лични впечатления от звездите на "червените".
Интерес за агентите е и младият халф Кристиян Малинов и няколко елитни клуба от Турция ще наблюдават изявите на 23-годишния полузащитник в дербитата с Левски и после с Лудогорец в Разград.
През миналия сезон Малинов бе предимно резерва, но след напускането на Петрус Бумал и Давид Шимао, се отвори място за него. Младият футболист използва шанса си и вече е твърд титуляр в тима на Стамен Белчев. Добрите му изяви доведоха и до повиквателни в националния отбор за мачовете с Франция и Люксембург.



Фернандо Каранга е надскочил Костадин Ничев от Пирин в борба за висока топка, но голмайсторският му нюх в този мач му изневери и ЦСКА-Сф записа само 0:0
Снимка Блиц

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 250

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 262

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 259

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 240

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 275

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 204

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 296

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 250

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 259

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ