29 Март 2024петък17:47 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Булевард: Срещи

РУМИНА:

Публиката е тази, която казва кой става и кой не

Да си верен на себе си и да търсиш новаторското са формула за успеха, смята младата певица

/ брой: 211

автор:Надежда Ушева

visibility 1207

РУМИНА е родена на 12 април 1985 г. в  Пловдив. Учи в Техникум по хранене и туризъм. Звездата й блесва през 2007 г., когато песента й "Жестоко" става хит буквално за денонощие. Парчето звучи навсякъде, разбива класациите. Същата година излиза и дебютният й албум, носещ същото заглавие. Следват нови проекти, които също се радват на любовта на феновете. През 2012 г. се ражда и синът на Румина. Певицата прекъсва кариерата си, за да се посвети изцяло на майчинството. Днес, след като малкият Майки вече е поотраснал, Румина и продуцентите от "Ара Мюзик" подготвиха завръщането на изпълнителката с песента "Не си за мен", чиито видеоклип се излъчва в ефира на Фен тв. Скоро премиерата си направи и най-новото парче на Румина - "Искам те".

"В поп фолка съм заради Лепа Брена, тя ми беше идол"

- Заснехте клип към най-новия си проект "Искам те", какви са отзивите за него? Как се приема от феновете?
- На тези въпроси най-добре отговарят почитателите. Много съм доволна от това как се възприема песента. Още от деня на премиерата и до днес получавам много съобщения на официалната си фейсбук страница. Феновете ме обсипват със суперлативи и споделят колко много харесват песента. Искрено се радвам. Това е най-голямата награда за един изпълнител.
- Сещате ли се за някоя любопитна или смешна случка покрай снимките на видеото? Къде е правено?
- Клипът е заснет на частното летище в село Граф Игнатиево до Пловдив, където съм израснала и аз самата и където съм живяла, преди да се преместя в София. На летището се обучават млади пилоти в лека категория. А нещо по-интересно по време на снимките беше, когато един от мотористите в стремежа си да направи дрифт и по-впечатляващ номер за камерата, падна жестоко от мотора. Направо се преобърна. Но, слава Богу, всичко беше наред с него и не пострада.
- Как започна любовта ви към музиката? И по-конкретно как се насочихте към поп фолка като жанр?
- Пея от малка. Започнах още като ученичка да пея в училищния хор, а после се записах на уроци по пеене и солфеж. По-късно се явих на кастинг в "Ара Мюзик", одобриха ме и започнах да се занимавам професионално с музика. Към поп фолка се насочих заради Лепа Брена. От малка я слушам много, за мен тя беше голям идол! Тони Дачева също...
- Кой ви откри?
- Продуцентите ми от "Ара Мюзик". Иначе в училище учителката ми по музика видя, че имам талант.
- Доста нови имена излизат в поп фолк  музиката, не се ли пренасити българският пазар от това многообразие?
- Да, така е. И аз усещам, че има  пренасищане на пазара, но само публиката е тази, която казва кой става и кой не. Тя е най-големият съдник и ако феновете харесат някого, много лесно и бързо ще се наложи.
- Какъв е начинът да те забележат и да се реализираш на сцената?
- Няма универсална формула. Но, важното е да бъдеш себе си, да си верен на себе си, да не подражаваш на друг и да търсиш новаторското. За мен това са задължителните похвати. И, както казах, ако публиката хареса това, което й предлагаш - тя ще те "прегърне".
- Визията или певческите качества са по-ценни, за да пробие един млад изпълнител в днешно време? 
 - И двете! В музикалния бизнес, а и в шоубизнеса като цяло, е много важно да се развиваш и визията, и пеенето да вървят ръка за ръка.
- Как специално вие се борите с конкуренцията?
- Гледам себе си и действам така, както ми подсказват разума и вътрешното чувство. В наши дни  конкуренцията е много голяма, но това е положително. От нея печелят най-вече феновете.
- Кои са вашите учители?
- Дали Иванова. Познавам я от началото на кариерата си. Една от най-добрите текстописки, прекрасен човек и много отдаден на работата си професионалист.
- Ако трябва да се опишете с три думи, кои биха били те?
- Импулсивна, добра, новатор.
- Друга ваша страст са самолетите и казвате, че дори бихте пилотирали... Какво още ви влече извън сцената?
- Хаха, да. Някой ден може в някой клип да пилотирам сама самолет. Би било страхотно!
Модата също винаги много ме е привличала, както и да бъда в ролята на журналист.



 

Надниците у нас - най-ниски в ЕС

автор:Дума

visibility 209

/ брой: 60

Парното може да поевтинее символично от 1 юли

автор:Дума

visibility 199

/ брой: 60

32 лв. за килограм агнешко, цената още ще расте

автор:Дума

visibility 187

/ брой: 60

"Български пощи" ще изплаща пенсии още поне 5 години

автор:Дума

visibility 201

/ брой: 60

Над 780 милиона души гладуват

автор:Дума

visibility 176

/ брой: 60

100 тона пластмаса във водите на Дунав

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 60

Правозащитници възмутени от САЩ

автор:Дума

visibility 181

/ брой: 60

Гърция най-бедна в ЕС след България

автор:Дума

visibility 203

/ брой: 60

Под прага на унижението

автор:Ина Михайлова

visibility 202

/ брой: 60

Бумеранг с еврото

visibility 195

/ брой: 60

Щети за милиарди

автор:Нора Стоичкова

visibility 205

/ брой: 60

Надвисна риск от конституционна криза

visibility 165

/ брой: 60

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ