17 Април 2024сряда01:21 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Каранга №1 на септември

Тиаго - най-добър в XIII кръг

/ брой: 211

автор:Мони Георгиев

visibility 735

Офанзивният халф на ЦСКА-Сф Тиаго Родригес очаквано бе избран за №1 на XIII кръг на Първа лига, след като вкара 2 гола във "вечното дерби" срещу Левски. 25-годишният португалец за първи път е отличен в анкетата на  Пресклуб "България", въпреки че в 13 мача от началото на сезона има 6 гола и 8 асистенции. "Никой в отбора не е искал трите поредни равенства. Но както виждате, и Барселона губи точки. Вдигаме главата и продължаваме да се борим за титлата, за да се върнем на нашия път. По-назад сме от Лудогорец, но всички ще губим точки. Фокусираме се към победите. Мисля само за ЦСКА. Имам договор за още 2 години. Ако един ден се появи оферта, тогава ще видим", заяви Родригес. Неговият колега Фернандо Каранга пък получи приза за Играч №1 на септември. През този сезон 26-годишният бразилски таран вече беше избиран 3 пъти за №1 на кръга, както и за Играч на юли. "Фокусирам се върху нещата на терена. Откакто съм дошъл, съм казал, че най-важното е да се боря за ЦСКА и да си тръгна с поне една титла. Когато даден отбор се защитава добре, трябва да помислим за други ситуации. Отборът не е само Каранга. Вярвам, че в края на сезона ще се радваме", заяви лидерът при голмайсторите в Първа лига с 12 попадения. И допълни, че би продължил кариерата си в Турция, защото имал приятели там, които му разказали много добри неща за страната и първенството й.



Тиаго (вляво) и Каранга позират с наградите си за Играч на XIII кръг и Играч на септември
Снимка Авторът
 

Билетът за влак поскъпва с 20% от 7 май

автор:Дума

visibility 300

/ брой: 72

Тецовете в Източномаришкия басейн минават на газ

автор:Дума

visibility 341

/ брой: 72

Инфлацията леко се забавя, но храните поскъпват

автор:Дума

visibility 283

/ брой: 72

Заплаха за поливния сезон в Пловдивско

автор:Дума

visibility 297

/ брой: 72

Разногласия в Тел Авив за отговора срещу Иран

автор:Дума

visibility 348

/ брой: 72

В Гърция забраниха паленето на огън

автор:Дума

visibility 303

/ брой: 72

Кипър спира да дава убежище на сирийци

автор:Дума

visibility 302

/ брой: 72

Накратко

автор:Дума

visibility 294

/ брой: 72

Широко затворени очи

автор:Мая Йовановска

visibility 323

/ брой: 72

"Наивният" Иран

автор:Юри Михалков

visibility 323

/ брой: 72

Ще изпратим ли на изборите отново бандити във властта?

visibility 295

/ брой: 72

За нов икономически модел в ЕС, базиран на знанието

автор:Дума

visibility 275

/ брой: 72

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ