Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

23 Септември 2018 | Неделя
 
вход регистрирай се

Общество

Позиция

Новият човек от народа...

Лозан Такев

1. Ноември 2017 , брой: 214   341   0Явно конгресното заседание изнерви не само кръговете около Герговите приятели на истината, но и кръговете около гербовите Борисов, Цветанов, Горанов, Дончев, Павлова, Биков.
А защо, бе? Политическата партия ГЕРБ е партия на народа, на хората, искат само доброто на своите избиратели... Все по-трудно става вече да си намериш добра работа, ако не си станал още член на ГЕРБ... Това вече не е нито лъжа, нито фалшива новина. 
И все пак управляващите мислят най-вече за народа си... Давали обществени поръчки на свои и приближени до тях фирми! Е, те не са ли от народа? Не са ли от народа роднините на Делян Добрев? Не са ли от народа примерно братът на Томислав Дончев, синът и дъщерята на Димитър Главчев? От народа е и съпругът на Цецка Цачева, от народа е и дъщерята на министъра на здравето. И така нататък. То нали наистина у нас всички сме братовчеди, братя и сестри, синове и дъщери. И всички сме от народа...
Ей затова новият човек от народа, който преди време определи като лош материал народа ни, е прав! Така е. Видно е и от реакцията на изнервените след конгреса на БСП изпълнители от същия материал на извънредната поръчка на Шефа, да "насолят" с езика на ненавистта опозицията, която, няма как да не признаете, надигна най-после главица!
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"