25 Април 2024четвъртък23:22 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Свършиха билетите за "Калигула" през ноември

/ брой: 215

автор:Дума

visibility 28

Билетите за спектакъла "Калигула" на Народния театър "Иван Вазов" за ноември са почти продадени, два дни след премиерата му на 27 октомври. За двете дати през ноември - на 9 и 18, има останали броени места само на втори балкон, информира Катя Попчева, ръководител маркетинг и комуникации на НТ.
Спектакълът на Диана Добрева с Деян Донков в ролята на безумния диктатор предизвика истински фурор. Представлението по текст на Албер Камю ще има две дати и през декември - на 18 и в навечерието на Нова година на 31 декември.
Освен в "Калигула", звездата на Народния театър Деян Донков играе и в други спектакли на първата ни сцена, където също прави запомнящи се роли - "Полет над кукувиче гнездо" (20 ноември и 10 декември), "Хъшове" (14 ноември, 20 и 27 декември), "Дон Жуан" (19 ноември и 6 декември), "Вишнева градина" (8 ноември и 8 декември), "На ръба" (12 ноември и 16 декември) и "Процесът против богомилите" (11 ноември).

 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ