Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

20 Февруари 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Пегас

Концерт

Рут Колева представя албум в зала "България"

Дума

3. Ноември 2017 , брой: 216   410   0
Снимка


Рут Колева и Софийската филхармония ще представят новия й албум "Confidence.Truth" на 16 ноември. Той е записан в периода март-ноември 2015 г. в студиата на Ред Бул в Лос Анджелис. Над него са работили Рон Авант (номинация за "Грами", 2016), Jameel Bruuner (номинация "Грами", 2015) и Gene Coye - барабанист на Flying Lotus. Продуцент е Георги Линев - Kan Wakan. Албумът излиза на 17 ноември. Колева и Софийската филхармония са подготвили повече от 20 песни. Аранжор на 5 от тях е Владимир Джамбазов. Той ще застане и на диригентския пулт.
Специален гост ще бъде Иво Папзов-Ибряма. Той излиза на сцената на зала "България" заедно с акордеониста Нешко Нешков, с когото ще импровизират върху песните на Рут. Огненото момиче с кадифения глас и първият оркестър на България ще пеят за втори път заедно на сцената на зала "България". Предишният концерт през 2015 г. бе разпродаден месеци преди събитието. 
В концерта участват още Филип Александров - клавишни, Богомил Енчев - ударни, Александър Славчев - китара, Светослав Неделчев-Козмо - бас, Волен Милчев - беквокали, Зорница Славова - беквокали, Арнау Фарас - саксофон, Божидар Василев - тромбон, Георги Стойков - тромпет. Концертът е част от цикъла "Извън петолинието".
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"