Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Август 2018 | Сряда
 
вход регистрирай се

Спорт

Хубчев иска да играем на Евро 2020

Марин Милашки

9. Ноември 2017 , брой: 220   300   0
Снимка


Петър Хубчев е подписал нов договор с БФС, който е за 2 г. Това означава, че той ще е начело на националния ни отбор до края на квалификациите за Евро 2020. Треньорът на "лъвовете" призна, че макар да не му е поставена цел, желанието му е с цената на всичко да се преследва класиране на шампионата, който за пръв път в историята му ще се проведе в 13 различни града на Европа.
"Гаранции, че ще изпълня договора докрай, не съм искал. Има определени точки, според които и двете страни могат да реагират в определени ситуации. Някои от условията дори не сме ги коментирали. Най-много настоявах за това във всеки възможен момент да играем контроли. Цел не ми е поставена от никого, но отсега казвам, че трябва да опитаме да се класираме на европейското", обяви Хубчев вчера, след като събра тима в Бояна за подготовка за контролата със Саудитска Арабия в понеделник в Лисабон.
"Няма да експериментираме в контролата. Вярваме на тези момчета, които викахме до момента и които ще продължим да викаме. Дано тези, които визирах, че не се държат професионално, са го разбрали. Това най-лесно се вижда от нас по време на тренировките и мачове. Предстоящата контрола е напълно възможно да бъде последен шанс за всеки един от повиканите", допълни треньорът.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"