24 Април 2024сряда07:07 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Само 350 на "вечното" дерби

/ брой: 223

автор:Мони Георгиев

visibility 756

Само 350 "червени" фенове ще бъдат допуснати на първото волейболно "вечно дерби" за сезона между ЦСКА и Левски Сф. Мачът е в петък от 18.30 ч. в "червената" зала "Васил Симов". "През миналия сезон приехме Левски без публика, а в ответния мач в "Универсиада" имаше само "сини" фенове. Сега след среща със СДВР беше решено да бъдат пуснати само наши привърженици, но само 350. Билетите са по 6 лв. и ще се продават утре и в четвъртък в клубните офиси", обясни треньорът на ЦСКА Александър Попов. Отборът му ще срещне в 1/16-финалите за Купата на ЦЕВ руския гранд Белогорие Белгород, европейски и световен клубен шампион за 2014 г. "На 7 декември ще приемем в "Универсиада" един от 5-те най-добри тима в света. Миналата година играхме за Купата на ЦЕВ в "Арена Армеец" пред 5000 зрители, но бяхме на загуба", призна Попов. Президентът Мариан Колев пък се надява до 2 години ЦСКА да има нова зала. "София Тех Парк пак има нови шефове. Старите ни предложиха още година да ползваме намиращата се на територията му малка зала "Арена Армеец", но предпочетохме на нейно място да вдигнем нова. Сега децата ни тренират разпръснати по столицата. Новите управници обаче ни предложиха различно място за строеж и така загубихме половин година. Ако няма развитие до месец-два, ще търсим друг вариант", заяви собственикът на веригата магазини "Хиполенд".

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 441

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 411

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 398

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 428

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ