Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Септември 2018 | Събота
 
вход регистрирай се

Коментари

Драги ми Смехурко

Ина Михайлова

14. Ноември 2017 , брой: 223   2269   0Класика в жанра, драги ми Смехурко, е постановката, която ни спретна. През септември вътрешният министър Валентин Радев, мотивирайки се с професионалното МВР ръководство, заяви, че ще закрива пожарни. Синдикалисти, експерти, пожарникари скочиха. Замазаха недоволството им с мижави парици и приказки за битки с финансовото министерство за всеки милион. Главният Смехурко мълча. Сякаш може да има промени в Неговото МВР без одобрението Му?!
Обаче. В Пампорово блокираха пътя срещу закриването на пожарната там. А него най-много го е страх от протести. И какво направи? Как какво! Нали видяхме още в първата половина на първия му мандат - създава проблем, после го решава и си прави пиар. След като най-големите Му страхове цъфнаха до пистите, Борисов даде заден. Иззе функциите на МВР и свика спешна среща, за да реши проблема. Пожарни служби в Пампорово и Боровец ще има. Оптимизационните мерки не били навременни. Нещо смехурско има в цялата работа.
Един Смехурко класически ни работи.
Прави го всячески, а некомпетентността, нагербила ни с времето, благоприятства смехурските Му прояви. Где го тоз професионализъм в МВР ръководството, което обяви, че ще закрива пожарни, а подир това ще търси доброволци да поемат техните функции? Чия смехурска глава роди мисълта, че пожарната в Пампорово може да продължи да съществува, ако хотелиерите я издържат? Идва обаче Той и всичко е тип-топ. Схемата на пиара бъчвори. Дали изобщо е нужен министър на вътрешните работи и главен секретар на МВР? Не може ли и тях да вменим на бизнеса и банките? Нали и те били виновни за обирите на банкомати...
Един Смехурко ни стига - пожарни спасява, търгове наглася, пари за магистрали осигурява, хъбчета даже рисува. А пътьом ни информира, че в парламента има наркотрафиканти. Скъпичка ни идва гениалността на Смехуркото, когото във власт сме облекли.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"