Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Август 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

За мъЖа с главно Ж и даМата с главно М говори Миро Симеонов

Дума

15. Ноември 2017 , брой: 224   380   0
Снимка


В авторския спектакъл "Няма драма" Миро Симеонов говори за мъЖа с главно Ж и даМата с главно М. Постановката е отличена със сребърен медал на Международните делфийски игри по StandUp комедия - ЮАР 2017.
Актьорът обещава да заведе публиката на хумористично пътешествие през всички забележителности на отношенията: Сам-Търсене-Връзка-Семейство-Бебе-Предай Нататък! Има и бонус материал: Каква е супер силата на жените; Какво всъщност искат; Как Господ създал жената по Свой образ и подобие... и как създал мъжа, притиснат от крайния срок!
* Ако обичаш някого, пусни го. Ако се върне, значи никой не го иска... Ако не се върне - пиши му sms, като се напиеш!
* Как да намерим по-добрата си половинка, без да загубим по-лошата.
* Параграф 22 и невъзможната комуникация. Как е по-правилно: "Мъжете са от Марс, а жените чифтокопитни" или "Жените са от Венера, а мъжете са идиоти"?!
* Повечето хора "предлагат" по-добра версия на себе си, докато излизат по срещи (т.е. са на промоция), а после се чудим къде отиде онзи човек в началото на връзката...
* Играта на "развален телефон" - ти й кажеш: "Черното ти стои добре!", тя отвърне: "Дебела ли ме наричаш?"
* Жената иска съвсем малко - храна, вода и разговори... и от време на време нов чифт обувки (които да подхождат на старата чанта).
* И накрая, нека заровим томахавката, но да не забравяме къде - в случай на нужда!
Билети за представлението, което ще се играе на 16 ноември от 19.30 ч., се продават на касата на Сити Марк арт център (бул. "Янко Сакъзов" 30) и онлайн на ticketsbg.com.

ticketsbg.com/event.php?id=2567

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"