Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Август 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Синът на Лепа Брена пее на концерта й в София

Дума

15. Ноември 2017 , брой: 224   450   0Синът на Лепа Брена - Стефан Живойнович, ще се изяви на концерта на балканската икона в българската столица. Двамата ще изпълнят заедно обща песен, което ще бъде и своеобразен дебют за талантливия младеж пред почитателите на сръбската звезда у нас.
Музикалните критици предричат обещаваща кариера на Стефан. Наследникът на Брена и великия тенисист Боба Живойнович е 25-годишен, като вече има няколко успешни парчета зад гърба си, сред които е и сингълът "Druga Liga", превърнал се в един от най-слушаните хитове в Сърбия. Синът на юголегендата е една от изгряващите звезди в западната ни съседка.
Новината за участието му в концерта на любимката на Балканите у нас идва малко след като самата тя обяви, че подготвя 30-минутен биографичен филм за живота и кариерата си, който публиката в "Арена Армеец" ще има възможност да види непосредствено преди началото на вълнуващия спектакъл на 18 декември.
Билети за концерта на цени от 20 до 55 лв. се продават в мрежата на Eventim. ВИП пакети за събитието има на bileti365.com, уточниха организаторите от "Moko Solution".Стефан Живойнович излиза на една сцена със звездната си майка

https://www.youtube.com/watch?v=L7yp1fv9WI4
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"