Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Октомври 2018 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Икономика

"Софийска вода" пусна мобилен ВиК център

Дума

15. Ноември 2017 , брой: 224   249   0Мобилен ВиК-център ще обслужва над 20 крайградски зони на София, съобщиха от "Софийска вода". Той е оборудван в микробус с всички необходими технологии, за да предлага всички услуги на стандартните клиентски центрове на дружеството. В него има осигурена и приемна с безплатен интернет и информация за услугите, излъчвана на ТВ екран, както и система за обратна връзка от клиентите.  Целта е от него да се възползват и хората, живеещи в по-отдалечени места, обясни Арно Валто де Мулиак, изпълнителен директор на "Софийска вода".
В мобилния център потребителите могат да получат информация за нови присъединявания, да открият партида или да променят собствеността на съществуваща, да подадат самоотчет, да потърсят информация или да подадат сигнал за ВиК услугите,  за водомерни, лабораторни и технически услуги, както и справки за отчитане, сметки и безкасови плащания.
Мобилният център ще посещава над 20 локации, извън София по предварителен график. Сред тях са кварталите Бояна, Княжево, Симеоново,  Драгалевци, селата Владая, Железница, Пасарел, Бистрица, Казичене, Мало Бучино, Волуяк, Обеля, Мрамор, Мировяне, Бусманци,  Доброславци,  Лозен,  Кремиковци, Чепинци, Световрачене, градовете Банкя и Нови Искър. Графикът за посещенията може да се види на сайта на "Софийска вода".
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"