25 Април 2024четвъртък16:34 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Петолиния

"Конкурент" празнува 30 години на сцена с концерт и нов албум

/ брой: 226

автор:Дума

visibility 3846

"Конкурент" ще отбележи своя 30-годишен юбилей с голям концерт в зала "Универсиада" на 24 март 2018 г., информира Елена Бързакова, мениджър пиар и комуникации. Групата, която заедно с "Ера" и "Ахат" прокарваше хеви звуците на родна почва в края на 80-те, а впоследствие зави към мелодичен радиорок, подготвя неповторим спектакъл с участието на известни български рокмузиканти, започнали кариерата си в "Конкурент".
Мултимедийно шоу ще припомни знакови архивни кадри от историята на групата. Специални гости ще бъдат емблематични имена от българската рокмузика - Йордан Караджов и Александър Мариновски ("Сигнал"), Атанас Пенев и Славчо Николов ("Б.Т.Р."), Кольо Гилъна ("Контрол"), Дичо, Стоян Захариев, Николо Коцев ("Brazen Abbot", "Кикимора"), Иван Несторов-Амебата ("Ера"), Антоан Хадад ("Ахат") и Милена Славова, които ще интерпретират хитови парчета на "Конкурент".
Билетите вече се продават в системата на "Ивентим" и търговските й партньори в страната. За всеки купен билет феновете ще получат на влизане в залата подарък - специално издаден диск с най-емблематичните песни на групата, селектиран и ремастериран през 2017 г., под заглавие "Konkurent - in flames". Билетите участват и в томбола за спечелването на три ваучерa за по двама души в 4-звезден хотел в Банско.
В концерта ще бъдат изсвирени песни от цялата дискография на "Конкурент", оставили диря в българската музика - "Дай ми време", "Мама", "Паякът", "Конницата", "Дай шанс", "Аз съм твоят вечен конкурент", "Нещо влажно", "На кой му дреме" и още много други.
Благодарение на успешното сътрудничество с Ясен Козев, Крум Георгиев и Мирослав Костадинов (Миро от "Каризма") скоро ще бъде представен пилотният сингъл "Губя контрол" от предстоящия нов албум на "Конкурент", наречен неслучайно  "The hard way" ("По трудния начин").
 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 281

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 288

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 315

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 231

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 354

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 281

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 295

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ