19 Април 2024петък17:59 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Борисов се ядоса заради политиката на "празния стол", моли за смирение

/ брой: 226

автор:Дума

visibility 426

"БСП води политика на празния стол. Историята се повтаря с 2013 г. ГЕРБ излезе от парламента. Тогава Мартин Шулц дойде и каза: "Бойко, няма нищо по-лошо от политиката на празния стол", и аз после върнах партията в парламента." Така премиерът Бойко Борисов коментира решението на БСП да напусне пленарната зала. Все пак Борисов отбеляза, че Главчев не е трябвало да си изпуска нервите спрямо БСП "въпреки провокациите".
По стар навик премиерът заплаши, че ако вотът на недоверие към кабинета му мине, управлението ще е на БСП и ДПС. "Ние предлагаме мир и да сме по-смирени. Те казват, че няма да ни простят. Аз не искам да ни прощават. Ако правим през 6 месеца избори, ще харчим по 50 милиона", допълни Борисов. Ако се намери разум, поне тези 6 месеца по време на председателството не е нужно да си изкараме всички кирливи ризи, във всяка държава ги има, примоли се той.
"Нито срещу фирмите, нито срещу хората, а срещу длъжностните лица са насочени предложенията на ГЕРБ за отпадане на давността по дадена приватизационна сделка. Ама някой се припозна и почна да подхвърля за Цветелина Бориславова. Проверявайте всички. Но аз сега не съм монах, през живота ми съм имал жени. Не съм светец в това отношение. Но трябва ли всяка жена в моя живот след това да я веят като байрак. И аз даже се притеснявам за някои съученички. Знае се, че сме били близки, ама аз сега не знам къде са и се притеснявам", ожали се Борисов.
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 380

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 305

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 298

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 238

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 304

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 274

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 296

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ