29 Март 2024петък13:59 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Луис Фонси изнесе концерт в руската столица

/ брой: 228

visibility 76

Христо Събев, Москва

Истинското име на пуерториканския музикант и актьор е Луис Алфонсо Родригес Лопес Сеперо, а със сценичното - Луис Фонси, е популярен в целия свят. Клипът на песента "Despacito", гледан в ютюб 3.5 милиарда пъти и събрал 20 милиона харесвания, в началото на 2017 г. му донесе огромна слава. Но Луис беше завоювал много преди това своя територия в популярната музика с издадените си албуми и телевизионни участия. "Despacito" продължава да жъне успехи - песента спечели най-много "Латино Грами" на 18-ата церемония, която се състоя в Лас Вегас, а няколко дни след това бе призната и за най-добрата поп/рок песен на годината на Американските музикални награди.
Луис Фонси пристигна в Москва, където на 19 ноември изнесе концерт в клуб "Stadium", а преди това, на пресконференция в ТАСС, отговори на въпросите на журналисти. Фонси разказа, че идва в руската столица направо от Лас Вегас, където е присъствал на церемонията на "Латино Грами". "Винаги съм мечтал да донеса своята култура в това прекрасно място, каквото е Русия, призна звездата. Заедно с легендарния хит "Despacito", който ми отвори вратите в нови страни, московските зрители ще имат възможност да чуят и моята нова песен "Echame La Culpa", която изпълнявам в дует с Деми Ловато", разказа певецът. Фонси поясни, че в сравнение с романтичната "Despacito" новата песен носи танцов характер и е подходяща за партита.
"Много обичам футбола и искам да посетя Мондиала в Русия през 2018 г. Футболистите на Пуерто Рико не можаха да се класират, затова ще поддържам Испания (моята съпруга е испанка). Във футбола винаги подкрепям Испания, а във всички други спортове съм за пуерториканците", каза в заключение гостът.


 

Надниците у нас - най-ниски в ЕС

автор:Дума

visibility 202

/ брой: 60

Парното може да поевтинее символично от 1 юли

автор:Дума

visibility 191

/ брой: 60

32 лв. за килограм агнешко, цената още ще расте

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 60

"Български пощи" ще изплаща пенсии още поне 5 години

автор:Дума

visibility 197

/ брой: 60

Над 780 милиона души гладуват

автор:Дума

visibility 168

/ брой: 60

100 тона пластмаса във водите на Дунав

автор:Дума

visibility 173

/ брой: 60

Правозащитници възмутени от САЩ

автор:Дума

visibility 174

/ брой: 60

Гърция най-бедна в ЕС след България

автор:Дума

visibility 196

/ брой: 60

Под прага на унижението

автор:Ина Михайлова

visibility 188

/ брой: 60

Бумеранг с еврото

visibility 182

/ брой: 60

Щети за милиарди

автор:Нора Стоичкова

visibility 196

/ брой: 60

Надвисна риск от конституционна криза

visibility 157

/ брой: 60

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ