23 Април 2024вторник16:42 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Медии

Наз@ем от мреж@та

/ брой: 231

автор:Дума

visibility 35

Новата шефка на Народното събрание Цвета Караянчева попадна под прицела на онлайн коментаторите от първия миг, в който името й се завъртя за поста. Устойчивостта на нервите й, избухливата й природа и острият и език накараха хората от форумите да се усъмнят колко дълго ще продължи спокойствието в НС.


- Всички жени от ГЕРБ в парламента, са усойници! Просто Борисов такива ги избира. Да вдигат врява и да съскат, а той да върви след тях, и като доброто ченге, да оправя нещата.
- Хамалския език е запазена марка по стадионите, особено в провинциалните градове. На мога да рабера как някои депутати прескочиха този широк трап, изтръскаха сламата от обувките и се вземат на сериозно. Вероятно е свързано с ръководните начала, поствени отгоре.
- Наистина ли това ни е капацитета като народ? Или просто в мътилката отгоре излиза боклука.
- Калинка Караянчева е поредната назначена от падишаха некадърница, безкрайно неподходяща за важния държавен пост, който заема.
- Караянчева все още не е дала адекватно обяснение какво правече на конгреса на Ердоган. На който конгрес бяха обявени намеренията му за конституционни промени и президентска република.
И таз мома ръкопляскаше и цъфтеше.
- Тази не е ли креслива истеричка??? В момента в който я насъскат ще си демонстрира кресчендото.
- Ало дебилите , след това нещо всеки може да стане Председател на Народното събрание , вижте до къде смъкнахте нивото на парламентаризма в България ! Направете си труда да проверите какви велики българи са заемали тази длъжност... свинска държава управлявана от един свинар!
- Днес сутринта слушах кокошката. Тя вече говори като "истинска" софиянка - "ходиме", "говориме" и т.н. Нищо, че не различава Именителен от Винителен падеж.
- Каквата държавата такъв и езика. Сложете образователен ценз на депутатите и тест по правоговор.
-  госпожата, на която шефът и го въведе това говорене в политиката. речника им се състои от 100 думи и тогава обясняваше, че говорил на разбираем за хората от улицата език. Вие ГЕРБ-авите като сте прости и сте прочели по една книга през живота си, това не означава че и хората са като вас.
- На малко прасе и нов началник не се радвай,защото не знаеш каква свиня ще излезе
- Да припомня: "Единствената лента, която преряза Пламен Орешарски, е на ресторант в Пекин", заяви Караянчева. Председателят на парламента Цецка Цачева обаче я поправя, че лентата била във Виетнам. "Е, то Пекин е във Виетнам", отвърна Караянчева.
- На парламента ни авторитета
ще скочи с Караянчевата Цвета,
че въпреки селяшкия си вид,
тя е добре известен ерудит.
Тя знае нещо, дето азне знам -
Пекин е столица на Виетнам
- Да смятаме ли, че новият сезон на великите географски открития вече е открит? Щото с тая на тази най-висока трибуна в държавата какво ли не може да се очаква...А след това може Боко да я прати посланик в Нубия, да си опреснява знанията...
- Дядо Коледа да й подари един голям глобус. Препоръчително е!
- Познанията на тази по география са като на плеймейтка. Кой допуска такова нещо да се добере да върховете на държавата???
Българи, засрамете се. Гласувате за тотални глупаци, които унищожават Родината ни и бъдещето на децата ни.
- Те и главанака го бяха одобрили та и веднъж вече го спасяваха като ''незаменим'' ама се видя че боко си пази столчето ....Има ли тази някакви юридически познания или като главчев ще кима с глава и ще чете дневния ред..То май за това и хигиениестката на парламата става че и по малко щеше да иска..
- На завалията Главчев му скроиха Номера на китайката (без никакви аналози с Виетнам и столицата му Пекин)
- Махнаха Главоча и избраха Виетнамската патица по пекински.
А държава, в която председателският съвет на парламента ? се командва от премиера, е всичко друго, освен парламентарна република.
Сега ще си гласуват на воля Закона на Шишко и Ментата за доопоскването на КТБ, харизването на "Враня" на Дедо Цар и още знайни и незнайни поразии...
Спи, народе, спи, докато се свършиш!
 

1/3 у нас взимат под 1000 лева

автор:Дума

visibility 230

/ брой: 77

Бум на заболели от коклюш

автор:Дума

visibility 241

/ брой: 77

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 263

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 280

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 77

Агнешкото в Гърция 10 евро за килограм

автор:Дума

visibility 217

/ брой: 77

Баските сепаратисти с исторически успех

автор:Дума

visibility 285

/ брой: 77

Иран запазва строгия контрол върху дрехите

автор:Дума

visibility 267

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 283

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 262

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 258

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 286

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ