Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

15 Декември 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Акцент

"Великата ограда" по границата падна пак

Елена Йончева показа нови кадри - в 7,52 ч. на 21 ноември преградното съоръжение е като прегазено с булдозер

Дума

24. Ноември 2017 , брой: 231   807   1Нови доказателства, че струващата близо 200 млн. лв. телена ограда по границата с Турция продължава да се разпада, представи вчера Елена Йончева. На снимките, направени в района на Малко Търново в 7,52 ч. на 21 ноември, се вижда, че т. нар. преградно съоръжение е смачкано на земята като прегазено с булдозер. "Става въпрос за огромна корупционна сделка, данъкоплатците са платили между 800 и 1000 лв. за линеен метър", възмути се депутатката от "БСП за България".
"Аз имам и снимки там, където имаше пробиви, че всичко това е буквално бетонирано и направено", опита се да опонира на очевадното вътрешният министър Валентин Радев.

Още по темата

 

ЗА ПО-ГОЛЯМОТО ПАРЧЕ ОТ ПЪЗЕЛА НА ЖИВИЯ-ЖИВОТ:

= ЕДИН ПРОЧИТ С... МОЛИВ:

„... Председателят на БСП и вицепрезидент на Социалистическия интернационал Корнелия Нинова взе участие в заседанието на Съвета на световната организация, което се провежда в Барселона. На форума Нинова представи визията на българските социалисти за развитието на Европа (Виж по-подробно: „Нинова пред световни леви лидери: Длъжни сме да дадем перспектива на народите си“; 24.11.2017 14:55; 24 часа онлайн; https://www.24chasa.bg/novini/article/6570665 © www.24chasa.bg):

- І-во: МАЛКО ЛАКАРТИЯ, МНОГО ИСТИНА:

- 1): „Искаме, ...обединена Европа, ... да съществува заради своите граждани, тяхното благополучие и сигурност, а не заради политическите си елити...“.
- 2): “В тази връзка трябва да дадем категоричен отговор на въпроса - икономиката ли съществува, за да обслужва гражданите или те съществуват, за да обслужват икономиката. За нас прогресивният отговор е очевиден - приоритет са гражданите...“.

- 3): „ЕС може да бъде ефективен само, ако има социален дневен ред, основан на солидарност и насочен към преодоляване на неравенствата и гарантиране на равните права на всички европейци...“.

- 4): „... след три десетилетия дерегулация на пазара сме се научили на следното - пазарът, оставен без надзор от страна на обществото, може да се изроди в състезание между хищници, в което жертва е почтеният, работещ човек...“.
- 5): „... в тази ожесточена игра най-силни се оказват финансовите (най-отдалечено казоно, в действителност – социални вампири; вметнатото в скоби – мое, Й.В.) играчи, които присвояват ресурса от реалната икономика за сметка на работните места, сигурността и перспективата на гражданите...“.

= ІІ-ро: ЕДНА, ПРИЧИННО_СЛЕДСТВЕНО ПРЕДПОСТАВЕНА, АНАЛИТИЧНО_ТЕКСТОВО ПРЕДИЗВИКАНА, СМИСЛОВО_ДЕЯТЕЛНА ПОУКА:

«БГ ВЛАСТ и НАРОДНА ПАРА ЯКО ПАПКАЩИТЕ:

- ГЕЙРБЕРИСТИ, ГЕЙБЕРИСТКИ И… ТРАВЕСТИТИ;

- ПАРКЕТНИ ПАТРИОТИ и НАЦИОНАЛИСТИ (а-ла морячето, заработващо кото СКАТ_туристче);

- ВИРТУАЛНИ ВОЕВОДИ (с по-рождение бъгната менталност, а-ла поредното «г`вно в чиния», овоняващо Националната отбрана);

- НОВОТО НИЩО (само_назоваващо се «Воля»);

- СТАРОТО НИЩО (ЦРУ_СОРОСсоидните грант_коматари, назоваващи се … «Реформатори»);

- Техните (на всички по-горе, посочени с … крак) „ГОЛЕМИ (континентални и презокеански) НАЧАЛНИЦИ“ ;

- Техните дребни, «двукраки калинки“ – кьорсофраджии, власт_лдържанки;

- Техните журнарля, лаладжии_духачи - „ПРИДВОРНИ ТРУБАДУРИ“, и прочие ГРАНТ_КОМАТАРИ – ВЛАСТ_ФАВОРИЗАТОРИ?!...

Приберете овисналите си шпаги в ножниците (да не кажа в гащите) –

... ИСТИНАТА е другото понятие за обозначаване на ПОВСЕДНЕВНОТО, на НАУЧНОТО, на ОБЩО-ЧОВЕШКОТО, на ЦИВИЛИЗАЦИОННОТО (нямащо нищо_общо, както с Вашето материално, роболепно_опазаряване, така също, и с Вашето ментално_духовно опозоряване) ДОСТОЙНСТВО!!!

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"