26 Април 2024петък01:55 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Коафьори залагат на дръзки прически

Новите тенденции в косите са вдъхновени от улицата, на мода са късите фризури в русо, медно и кафяво

/ брой: 232

автор:Дума

visibility 37

Дръзки прически, подготвени съвместно от български и испански коафьори, бяха представени със зашеметяващ спектакъл с магнетичното заглавие "Street Spirit & Alter Ego". Колекцията съчетава визии, вдъхновени от улицата, които всеки може да носи. Актуалните цветове са русо, медно и кафяво, като те са интензивни, плътни и без преливане. Водещи са късите коси. Характерна е асиметрията в дължините и конкретно при каретата. Бретоните също са актуални - те са плътни, в равна или неправилна форма.
Гост-коафьорите от Испания Джорди Тенас и Хорхе Суарес показаха общо 8 визии, които персонализираха на сцената. Те разясниха и водещите тенденции, като отбелязаха, че медните нюанси стоят еднакво добре на различни типове дами, сексапилният рус цвят на косата винаги подмладява, а кафявите тонове придават женственост. В предложенията присъстваха и екстравагантните тъмно лилаво и огнено оранжево - т.нар. цвят "тиква", който е артистичен, с изключителен блясък, но може да бъде и елегантен. Коафьорите акцентираха върху това, че именно цветовете, комбинирани по добър начин, са ключови за интересната и модерна визия. А късата коса, която е водеща тенденция, може да бъде много чувствена, женствена и сексапилна.
Артистичният екип на "Selena ES" представи общо 9 визии, от които 6 в основните актуални цветове и 3 авангардни. В техните предложения имаше оцветяване с пиксели в зелено и жълто в бретона, по дължината в края на косата и от двете страни. Обем имаше само при авангардните визии. Гост-фризьорите от България също се съобразиха с водещите тенденции и показаха прически предимно в къси дължини и в тоналностите на русото, медното и кафявото.
Атрактивното шоу предложи на гостите комбинация от изискан стил и модерна визия. Вдъхновението за коафьорския спектакъл беше пренесено от Барселона, където наскоро прочутият испански бранд "Montibello" (една от топ марките на "Selena ES"), специализиран в професионалната грижа за косата и красотата, отбеляза своята 50-годишнина.


Артистичният екип на "Selena ES" представи актуалните тенденции в косите за 2018 г.


Гост-коафьор от Испания персонализира на сцената една от атрактивните визии

Снимки ХАЙЛАЙФ

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ