19 Април 2024петък18:38 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Млади звезди се събират заради хитова компилация

/ брой: 234

автор:Дума

visibility 777

Младите звезди на "Вирджиния рекърдс" ще представят компилацията "БГ хитове до скъсване, Vol. 3" на специална среща с фенове. Събитието ще стане факт на 3 декември (неделя) от 17 ч. в Mall of Sofia. Павел и Венци Венц, Дара, Михаела Маринова, Пламен и Иво, Християна Лоизу и Невена Пейкова ще раздават автографи и ще се снимат с почитателите си в продължение на два часа.
Третата част на музикалната колекция включва 16 от най-успешните и актуални парчета като #1 синглите в еърплей чарта - "Недей" и "Родена такава" на Дара, "Трябваш ми спешно" на Невена Пейкова, "Само по татуси" на Павел и Венци Венц и общия им проект с Михаела Маринова "Листата падат". В албума влизат и тотални хитове като най-излъчваната песен за 2016 г. "К`во не чу", "Вдигам Level", "Не ти мисля зло", "Beautiful Mess", "Докрай" и др.


Албумът може да се поръча онлайн

Колекцията е налична за онлайн поръчки на CD в MusicMall: www.musicmall.bg/product.php?id=2678, във всички легални дигитални платформи - iTunes, GooglePlay, Spotify и Deezer: http://radi.al/R1BREV, както и в търговската мрежа - книжарници Ciela, Orange, Greenwich, бензиностанции Shell и OMV и специализираните музикални магазини в страната.

"БГ хитове до скъсване" Vol. съдържание:
1. DARA - К'во не чу
2. Pavell & Venci Venc' - Момичето от квартала
3. Пламен и Иво ft. Михаела Маринова - Не ти мисля зло
4. Кристиан Костов - Не си за мен
5. Pavell & Venci Venc' ft. Кристиан Костов - Вдигам LEVEL
6. Жана Бергендорф - Докрай
7. Pavell & Venci Venc' ft. Михаела Филева - Любов
8. DARA - Родена такава
9. Кристиан Костов - Beautiful Mess
10. Михаела Маринова - Един срещу друг
11. Pavell & Venci Venc' - Само по татуси
12. Християна Лоизу - Едно в едно
13. Пламен и Иво ft. DARA х Pavell & Venci Venc' - Няма да си тръгнеш с друг
14. Невена Пейкова - Трябваш ми спешно
15. DARA - Недей
16. Михаела Маринова ft. Pavell & Venci Venc' - Листата падат

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ