20 Април 2024събота00:25 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Дует "Авеню" с нов албум

Боби и Заки ще представят "Безвремие" със стилен бутиков концерт на 18 януари

/ брой: 234

автор:Дума

visibility 41

Дует "Авеню" ще представи най-новия си албум "Безвремие" на 18 януари от 20 ч. в столичния Сити Марк арт център. В проекта са включени 10 песни, създадени в периода 2015-2017 г., сред които композициите "Свобода", "Спомни си ти за мен", "Сънища без край" с участието на Любо Киров, "До края на нощта" с Васко Василев и др. В концерта, освен песните от най-новата тава, Боби и Заки ще изпълнят и някои от най-големите си хитове като "Бягство", "Живели ли сме някога преди", "Желание" и т.н.
Специално за случая всички песни ще прозвучат в напълно нови оркестрирани версии, дело на талантливия автор и диригент Левон Манукян. На сцената дует "Авеню" ще бъде в компанията на музикантите Васил Иванов (програминг и синтезатори), Юлиан Янев (клавир), Щерион Пилидов (китара), Стефан Попов (барабани), Христина Нейкова и Елена Сиракова (бек вокали), както и на камерния оркестър "Levon Manukyan Collegium Musicum".

"Искахме това събитие да не е просто промоция на албум, затова решихме да подарим незабравимо изживяване за най-верните ни фенове - бутиков концерт за отбрана публика сред уникална обстановка", споделят Боби и Заки.
Усещането за безвремие ще бъде поднесено в рамките на два часа с невероятна елегантност, стил и висока класа. Цената на билетите е 50 лв., а местата са ограничени. Пропуските се продават онлайн от www.epaygo.bg или на касите на EasyPay  и Сити Марк арт център. С имената на закупилите билети ще бъде съставен списък на гостите, a в деня на събитието всеки от тях ще бъде посрещнат като личен приятел на Боби и Заки: с чаша изкусително вино и подарък - луксозно издание на новия албум "Безвремие" на дует "Авеню".
http://www.duetavenue.com
https://www.facebook.com/DuetAvenu/
https://twitter.com/DuetAvenue
https://www.youtube.com/user/avenueproductionsbg

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ