Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Септември 2018 | Събота
 
вход регистрирай се

Коментари

WC-премиер

Ина Михайлова

29. Ноември 2017 , брой: 234   3237   0Има, има такава държава! Цял-целеничък вицепремиер, горд патриот при това, открива тоалетна на граничен пункт. Уникално събитие! Затова и цяла-целеничка, национална и обществена при това, телевизия отразява този исторически факт. Какво да прави - вицепремиер! Пардон WC-премиер!
Доживяхме след битката с шума по морските курорти и заканите за подобна атака срещу зимните, Валери Симеонов да открива... нужници. И това, видите ли, ни се представя за голяма новина.
За цели 30 хиляди лева, с термопанели... Уникално! Все вярвахме, че ленторязането е свещен процес, но чак пък толкоз. А WC-премиерът с огромно удоволствие ни въвежда в нужника. Дали е рязал ленти? А пита с мед дали е имало? Отчупил ли е залък, загрижено питаме. Както един написа във фейсбук: Надежда Михайлова хранеше журналистите, днешните ги изакват...
Сега сериозно. Фактът, че вицепремиер открива нещо елементарно, красноречиво говори за нивото на управлението и на управленците в държавата. Срамота! Че барабар с WC-то куп началници се наредили. Дето други проблеми им висят на шиите, но те се правят, че не съществуват. Нужниците са им хвалбата. Ха, помислете си сега какво европредседателство ни чака!
А Валери Симеонов на тоз фон от задоволени нужди от обществена тоалетна говори за стабилност на коалицията. Къде са тоалетните, къде е стабилността на коалицията! Къде го чукаш - къде се пука. Ама ще говори Валери Симеонов, че Бойко Борисов бил самовластен властелин? Я, марш - да открива тоалетни. Да му се смее цялата държава. И следващия път да си мери приказките, че може и под дъното да слезе.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"