Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Август 2018 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

Новата песен на Лепа Брена предизвика рекорден интерес

Дума

7. Декември 2017 , брой: 240   187   0Символът на балканската музикална сцена Лепа Брена, която след по-малко от месец ще зарадва публиката в "Арена Армеец", представи новата си песен "Zar je vazno da l` se peva ili pjeva?". Премиерата на парчето, както и на клипа към него, предизвика огромен интерес от страна на феновете на звездата, като още с публикуването в социалните мрежи и сайтовете за видеосподеляне събра рекорден брой положителни коментари и близо половин милион харесвания.
Песента ще бъде част от новия албум на любимката на Балканите, който предстои да излезе на пазара в най-скоро време. Сингълът ще е част от изненадите на певицата за родната публика на 18 декември. Видеото към новия хит включва любопитна препратка към сръбския филм с участието на Брена "Hajde Da Se Volimo", като загатва, че скоро може да се очаква четвъртата част на комедийната лента.
Вълнуващият спектакъл в София, както ДУМА писа, ще започне в 20 ч. с 30-минутен биографичен филм за живота и кариерата на звездата, който публиката в "Арена Армеец" ще има възможност да види за първи път у нас. Гост-изпълнител на концерта ще е синът на юголегендата - Стефан Живойнович, като двамата ще изпълнят заедно и обща песен. Това ще бъде дебют за талантливия младеж пред българските почитатели на сръбската певица.
Билети за концерта се продават в мрежата на Eventim на цени от 20 до 55 лв. ВИП пакети за събитието има на bileti365.com, уточниха от екипа на организатора на събитието "Moko Solution".

https://www.youtube.com/watch?v=xy2idL0aqFU&feature=youtu.be

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"