Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Август 2018 | Неделя
 
вход регистрирай се

Култура

Театрална и книжовна вечер с творбите на Хасан Ефраимов

Дума

7. Декември 2017 , брой: 240   282   0Спектакъл на артиста от Драматичния театър в Добрич Красимир Демиров, озаглавен "Джанки в Манхатън", по произведения на Хасан Ефраимов, ще бъде изпълнен на 9 декември от 18 ч. в Сити Марк арт център в София, със специалното участие на Кармен Манукян с "Шейтаните от тавана на гара Хитрино". Това е първо и последно представление за страната в този му вид. Билетите са от 10 до 25 лева.
След спектакъла, от 19.15 ч., започва представянето на книгите на Хасан Ефраимов "Метаморфоза", "Дервишки караконджул", "Събирачът на болка", "Паралелен свят" на национална сцена, както и "премиера" на новите книги "Изпращачът на души" и "Шейтаните от тавана на гара Хитрино", още горещи-горещи, информира авторът. С това събитие той апелира да бъде почетена и паметта на жертвите на годишнината от трагедията в Хитрино. Входът е свободен. Книгите ще бъдат във фоайето на разположение на гостите.
Д-р Хасан Ефраимов е роден на 15 януари 1966 г. в с. Трем, Шуменско. Завършил е медицина в Медицинския университет във Варна. През 1997 г. придобива специалност по акушерство и гинекология в Медицинския университет в София. Работи като акушер-гинеколог в Добрич. Автор е на роман и сборници с разкази. Стилът му се определя като магически реализъм, преплетен с постмодернизъм. Характерно за автора е, че освен издаваните книги на хартиен вариант, свободно споделя произведенията си в интернет. Има публикувани разкази в десетки интернет страници, всекидневници и списания.

Красимир Демиров в спектакъла "Джанки в Манхатън"

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"