Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Октомври 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

На първа страница

Путин ще се кандидатира за президент

Дума

7. Декември 2017 , брой: 240   496   0Руският президент Владимир Путин официално обяви, че ще се кандидатира за още един мандат на предстоящите избори за президент през март 2018 г.
Той направи това на среща с работниците от автозавода "ГАЗ" в Нижни Новгород, който празнува 85 години от създаването си.
По-рано, на друго събитие в столицата Москва, държавният глава направи най-силния си намек досега, че ще участва в следващите президентски избори, но се въздържа от директното обявяване на кандидатурата си.
По време на връчването на отличията ДДоброволец на годинатаУ, попитан какви са бъдещите му планове, държавният глава отговори: ДВинаги съм с васУ. Въпреки това той беше много предпазлив при отговора на въпроса дали ще се кандидатира за вота догодина. ДТова винаги е много отговорно решение за всеки човек, тъй като мотивът за него трябва да е само желанието за подобряване живота на хоратаУ, отговори президентът, който е във властта вече почти 18 години. Той допълни също, че Дтова може да бъде постигнато само с доверието и подкрепата на хоратаУ. При тези думи той се обърна към присъстващите с въпроса ДВярвате и подкрепяте ли ме?У, на който тълпата отговори групово ДДа!У. Въпреки това Путин не пожела да направи очакваното изявление.
Това се случи, след като работещият в завода "ГАЗ" Артьом Баранов припомни събитията по-рано през деня, след което увери държавния глава в пълната подкрепа на колектива на завода към него и помоли Путин да огласи решението си като подарък за работниците.
"Ще издигна кандидатурата си за длъжността президент", отговори Путин. По неговите думи няма по-добро място и време да се направи това. Путин също така благодари на работниците за подкрепата.
"Русия ще върви само напред и това движение напред няма никога да бъде спряно от никого", допълни руският държавен глава.
Изборите за нов руски президент ще се състоят на 18 март 2018 г., а предизборната кампания ще стартира по-късно този месец. От партията на Путин "Единна Русия" вече обявиха, че също подкрепят кандидатурата му.


За пръв път Путин бе избран за президент през 2000 г. Последваха още два мандата през 2004 и 2012 г.
ТАСС

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"