Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Март 2018 | Събота
 
вход регистрирай се

Неделник

Петолиния

"Бони М" идва за участие в "Оркестър без име"

Легендарната група ще пее в спектакъла на 28 април в "Арена Армеец"

Дума

8. Декември 2017 , брой: 241   168   0
Снимка


Диско легендите "Бони М" идват в България специално, за да се включат в най-големия български мюзикъл "Оркестър без име". Така, освен да се наслади отново на въздействащото театрално-музикално представление на 28 април, публиката в "Арена Армеeц" ще има и щастливата възможност да чуе на живо една от най-емблематичните диско групи на 80-те, информира Поли Петрова, пиар мениджър в "Моко сълюшън", продуцент на спектакъла.
"Бони М" и звездата на групата Шейла Боник ще изпеят едно от най-популярните си парчета от далечната 1976 г. - "Sunny", което по принцип е включено в сценария на спектакъла. Уникалното изпълнение на диско любимците в София в комбинация с брилянтната игра на актьорския състав, оригиналната сценография и хореография ще превърнат второто представление на мюзикъла в още по-грандиозно събитие, смятат организаторите.
С участието на Мария Илиева, Георги Мамалев, Катерина Евро, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Станимир Гъмов, Неделяна Христова в ролята на Рени, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова отново ще преживеем силните емоции и магията, наречена "Оркестър без име".#ОСТАВАМЕ.
Следващата дата в календара на спектакъла е 30 април 2018 г., а мястото е Пловдив, сцената в зала "Колодрум". Ретро автомобили, впечатляваща сценография и мултимедия, 1000 цветни надуваеми топки, есенно настроение с падащи листа за финал и още нещо... Това, в комбинация с всички любими реплики, които ни разсмиват до сълзи и днес, ще зарадва и пловдивските почитатели на филма.
Билетите за двете дати - на 28 април от 20.30 ч. в София от 40 до 70 лв. и на 30 април от 20 ч. в Пловдив от 20 до 70 лв., вече може да бъдат купени в мрежата на "Ивентим" в цялата страна. VIP пакети за събитието се продават на bileti365.com.

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"