Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Април 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

България

Младежи влязоха с палки в училище за саморазправа с ученик

Дума

8. Декември 2017 , брой: 241   156   0Двама маскирани младежи нахлуха в Професионалната гимназия по механоелектротехника "Никола Й. Вапцаров", за да се саморазправят с десетокласник, който учи там. Инцидентът станал в сряда следобед. На входа на учебното заведение е имало само една жена портиер, която не е успяла да се противопостави на нападателите. Те били група от осем души.
Младежите изкъртили вратата, извадили я от пантите и двама от тях влезли с палки в училището, където минавали по коридорите, отваряли вратите на класните стаи и търсели определен ученик, с когото имали спречкване по-рано извън училището. Нападателите не са посягали на никого, само са търсили въпросното момче, което обаче е било добре прикрито и не са успели да го намерят.
 Директорът на училището Мардирос Зовикян заяви, че не е очевидец на събитието, но е бил извикан и се опитал да хване един от младежите. Управата се е обадила на полицията и на място е пристигнал патрулен екип, който обаче не е успял да залови двамата агресори. Младежите се издирват, като органите на реда вече са установили самоличността на единия от нападателите. Видеокамери в училището са заснели нападателите и кадрите са предадени на полицията.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"