25 Април 2024четвъртък16:03 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Медии

Италианец сменя част от журито в "Мастър шеф"

/ брой: 241

автор:Павлета Давидова

visibility 940

Италианецът Лео Бианки, когото зрителите познават освен от кулинарните му изяви, но и от участието му в различни реалити формати, е новият член на журито в "Мастър шеф". От БТВ обявиха, че в предстоящия догодина нов сезон на предаването Бианки ще раздава оценки с познатите шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев. Не е ясно каква е причината от триото да отпадне шеф Виктор Ангелов.
"Мастър шеф" ще стартира своя 4 сезон през 2018 г. със свежи елементи в съдържанието, нова енергия и динамика, запазвайки най-високото качество на продукцията в кулинарния жанр в българския телевизионен ефир. Една от иновациите в сезона е новият член на журито - корифеят на италианската кухня в България - Лео Бианки. Доказан ресторантьор с повече от 25 години успешен бизнес и два собствени ресторанта, той ще гарнира любимото кулинарно шоу със своя неповторим артистизъм и пламенна емоционалност. Лео, който е готвил за световни знаменитости като Григор Димитров, Жерар Депардийо, Ерос Рамацоти и др., въплъщава най-високите стандарти на любимата в страната ни средиземноморска кухня. Той е един от най-обичаните готвачи в България и след 25 години в страната се смята за половин българин", анонсираха от БТВ появата на италианеца.
През новия сезон награда от 100 000 лв. ще очаква любителя готвач, който спечели кулинарната надпревара на медията.
 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 250

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 262

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 259

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 240

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 275

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 204

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 296

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 250

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 259

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ