Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Август 2018 | Сряда
 
вход регистрирай се

Живот

Един от гласувалите за Кристиан Костов ще пътува в Холандия

Дума

11. Декември 2017 , брой: 242   351   0Присъствие на бляскавата церемония на European Border Breakers Awards (ЕВВА) и на фестивала Eurosonic Noorderslag в Грьонинген, Холандия, ще спечели един от гласувалите от България за наградата на публиката.
За първи път в историята на престижните музикални европейски отличия страната ни има финалист. Кристиан Костов, българската звезда на "Евровизия 2017", е един от 10-те млади изпълнители - носители на приза ЕВВА, както ДУМА писа. Коя от десетте звезди ще спечели наградата на публиката - зависи от вота, който ще продължи до 25 декември. Всеки може да гласува само веднъж, като избере и подреди тримата си фаворити. А изпратилите потвърждението за това на eurobox@bnr.bg до 25 декември ще участват в жребий за тридневно пътуване за двама до Грьонинген от 17 до 19 януари, присъствие на церемонията по връчването на музикалните награди и покана за "Евросоник" - музикалната платформа, която представя най-големите и горещи имена от европейския поп, рок и денс. В Холандия късметлията ще чуе на живо изпълненията на Кристиан Костов и на Saint Electrics - групата, която представя България на престижния фестивал след участието си в конкурса "Пролет 2017" на БНР.
Името на печелившия слушател ще бъде изтеглено чрез жребий в ефира на програма "Хоризонт" на БНР в новогодишното издание на предаването "Евробокс" на 31 декември в 12,30 ч. Наградата е осигурена от Българското национално радио, Европейския съюз за радио и телевизия и фестивала "Евросоник".

http://bnr.bg/post/100904966/podari-si-valnuvashto-muzikalno-prejivavane...

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"