28 Март 2024четвъртък11:08 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Две дербита в Шампионската лига

/ брой: 243

автор:Дума

visibility 12

Две люти дербита се оформиха още на 1/8-финалите на Шампионската лига. Жребият отреди в тази фаза да се изправят актуалният носител на трофея за последните две години Реал Мадрид и ПСЖ. Френските милиардери са насочили усилията си именно в този турнир, защото в Лига 1 са без конкуренция. Миналия сезон парижани отпаднаха в същата фаза след 5:6 от Барселона (4:0 и 1:6). Сега ПСЖ записа 5 победи и само 1 загуба в групите и отбеляза 25 гола в 6-те си мача. Досега те са стигали 4 пъти на 1/4-финал в последните 5 г. 
Другото напечено дерби е Челси - Барселона. Английският шампион не се е изправял срещу каталунците от 2012 г., когато ги отстрани на 1/2-финалите, а впоследствие триумфира и с купата. Тогава лондончани спечелиха с 1:0 на "Стамфорд Бридж", а на "Камп Ноу" стигнаха до 2:2. На финала пък излъгаха Байерн с 5:4 след дузпи. Първите мачове от 1/8-финалите ще се играят на 13 и 14 февруари, а реваншите са на 20 и 21 февруари.
Двойките: Ювентус - Тотнъм, Базел - Ман Сити, Порто - Ливърпул, Севиля - Ман Юнайтед, Реал М - ПСЖ, Шахтьор Д - Рома, Челси - Барселона и Байерн - Бешикташ.

Летният сезон тръгва с 10-15% по-високи цени

автор:Дума

visibility 435

/ брой: 58

Цената на яйцата гони световен рекорд

автор:Дума

visibility 428

/ брой: 58

Париж готов на война с Русия за Одеса

автор:Дума

visibility 557

/ брой: 58

ВМРО-ДПМНЕ отлага промените в конституцията

автор:Дума

visibility 433

/ брой: 58

Евросъюзът отстъпва пред фермерите

автор:Дума

visibility 426

/ брой: 58

Накратко

автор:Дума

visibility 399

/ брой: 58

Десница по дьо Сад

автор:Александър Симов

visibility 459

/ брой: 58

Обирът на руските активи

автор:Юри Михалков

visibility 510

/ брой: 58

Особена порода

visibility 447

/ брой: 58

Престъпен интерес на ЕС

автор:Юри Михалков

visibility 614

/ брой: 58

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ