26 Април 2024петък22:50 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Ники Илиев зове за смяна на ръководството на БФС

/ брой: 243

автор:Мони Георгиев

visibility 1200

Бившият председател на УС на Левски Николай Илиев призова настоящото ръководство на БФС да се оттегли. В Актуално студио "Дерби" легендарният защитник на "сините" заяви, че предпочита всяка алтернатива на бившия му съотборник Боби Михайлов. "Чиято и да е кандидатура срещу тези управници на БФС ще е от полза. Не го казвам като подкрепа на Любо Пенев, но от съвместната си работа с него мога да го определя като почтен човек и изключителен професионалист. Крайно време е Боби да излезе и отговори дали той взима решенията или е пионка на Кирил Домусчиев. Не е ли конфликт на интереси президенти на футболни клубове да са в Изпълкома? Как ще решим проблемите с корумпираното и некадърно съдийство?", запита Ники Илиев. Той не смята да се завръща в българския футбол, с което отхвърли и спекулациите, че ще влиза в щаба на Димитър Димитров-Херо, за да работи със защитата на Лудогорец. "Част от "синята" общност не иска отново Наско Сираков на "Герена", защото смята, че защитава интересите на Гриша Ганчев. Нека сам Наско да отговори дали е така. Феновете на Левски трябва да дадат време на треньора Делио Роси, уважавам предшествениците му Николай Митов и Елин Топузаков, но те не бяха готови за този пост", допълни Илиев. Собственикът Спас Русев пък надали щял да изтърпи още дълго време изпълнителния директор Красимир Иванов, който искал едноличната власт в клуба. Според Илиев било грешка, че Краси Иванов освободил Андрей Желязков, а също заплел интриги срещу ексшефката на клуба Диана Иванова и махнал неуважително бившия финансов директор Константин Баждеков и дори забранил от клуба да му честитят рождения ден.

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 457

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 409

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 497

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 430

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 358

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 493

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 492

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 435

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 430

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ