28 Март 2024четвъртък14:18 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Марица е №1 на Пловдив

/ брой: 244

автор:Дума

visibility 24

Женският волейболен тим на Марица (Пловдив) беше избран за №1 в класацията "Спортист на Пловдив за 2017 година". За първи път в историята на класацията отбор спечели тази награда. Тя е следствие на страхотната година за състава на Иван Петков. В началото на 2017 година Жълто-сините се представиха отлично в сблъсъка си с италианския гранд Унет Ямамай (Бусто Арсицио) в евротурнира за Купата на ЦЕВ, но отпаднаха злощастно въпреки победата си, която извоюваха пред рекордна публика в зала Колодрума. Малко по-късно Марица се поздрави със златен дубъл в България, а към края на годината отстрани финландския ЛП Сало (Сало) и руския Енисей (Красноярск) по пътя към групите в Шампионската лига, ставайки първият български тим, достигнал до тази фаза на най-престижното клубно състезание на континента.
Маричанки бяха коронясани от кмета на града Иван Тотев. Специална награда – велосипед от "Макском", получи треньорът Иван Петков.



10-те най-добри на Пловдив
 1. Марица (волейбол)
 2. Янислав Герчев (джудо)
 3. Иван Команов (карате киокушин)
 4. Валери Димитров (карате шинкиокушин)
 5. Кристиан Василев (гребане)
 6. Иванка Делева (карате шинкиокушин)
 7. Ангел Кодинов (кану-каяк)
 8. Георги Цонов (лека атлетика
 9. Димитър Кузманов (тенис)
10. Христо Реков (кану-каяк)

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 217

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 223

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 179

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 161

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 232

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 186

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 207

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ