Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Август 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Тимати си купи българска кола

Дума

14. Декември 2017 , брой: 245   299   0Най-голямата руска арендби звезда Тимати, който на 16 февруари (петък) от 20 ч. ще зарадва родните фенове в зала "Универсиада", може да се похвали със завиден автопарк. Известен със страстта си към високите скорости и екстремните спортове, в личната му колекция се открояват марки като Lamborghini, Maserati, Ferrari и Porsche, а отскоро сред ценните придобивки в гаража на скандалния рапър е и първата българска спортна суперкола SIN R1. Мощното возило се отличава с иновативен състезателен дизайн и ускорява до 100 км/ч за 3 секунди, а максималната скорост, която развива, е над 300 км/ч - точно по вкуса на Тимати.
Определян за пионер на рап музиката в Русия, изпълнителят на "Поколение" не веднъж е демонстрирал афинитета и любовта си към автомобилите и адреналина, с който те го зареждат. Звездата дори признава, че преди близо 10 години се е почувствал точно като герой от "Бързи и яростни", участвайки в 30-минутна полицейска гонка, завършила с отнемане на шофьорската му книжка за период от 2 години.
Още по-силни емоции очакват българската публика на уникалния лайв на Тимати в София, когато младият изпълнител ще представи ударно най-големите си хитове. Междувременно концертът на звездата у нас бе официално обявен и в сайта на Black Star - продуцентската компания, на която основател и собственик е именно арендби звездата.
Билети за концерта на цени от 45 до 110 лв. се продават в мрежата на Eventim в цялата страна, уточниха от екипа на организатора на събитието Moko Solution.

Timati feat. Snoop Dogg - Groove on:
https://www.youtube.com/watch?v=3TDnoUWKuuU

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"