Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Септември 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Спорт

Феновете избраха Бадема за №1 в ЦСКА 1948

Владимир Николов

18. Декември 2017 , брой: 247   260   0
Снимка


Бившият национал Емил Гъргоров бе избран за футболист №1 на есенния полусезон на ЦСКА 1948. Класацията бе направена от привърженици на "червените". Те поставиха на второ и трето място юношите на ЦСКА Калоян Стефанов и Давид Стоянов, който учудващо не попада в плановете на старши треньора Валентин Илиев за пролетния дял на първенството. На коледното парти на лидера в Трета лига Бадема получи специална награда за първото място в анкетата.
Наставникът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев направи равносметка на 2017 година. "Само позитиви мога да кажа за работата, която свършихме през годината. Трябва да сме здраво стъпили на земята и да знаем, че ни чака страшно много работа. Влизането във Втора лига ни е единствената цел. Надявам се да я постигнем, битката ще е доста сериозна до последния мач.
Селекцията? Доволен съм, новите играчи са тук поради моето желание. На този етап не мога да кажа дали ще има още нови, всичко е възможно.
Що се отнася за освобождаването на юноши на отбора, това е мое решение, всеки ден съм с тях, знам какво се случва. Знам кое е най-добро за отбора. Нямам нищо лично към никого, уважавам всеки един, аз нося отговорността. Накрая, като теглим чертата, никой няма да ме пита дали съм бил с юноши, или с опитни. Защото всички искат резултати - феновете, ръководителите, а и ние самите", каза бившият капитан на ЦСКА.

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"