29 Април 2024понеделник00:45 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Камелия Тодорова е солистка в Новогодишния концерт на Софийската филхармония

/ брой: 247

автор:Дума

visibility 59

Детският филхармоничен хор ще направи своя дебют на 19 декември в камерна зала "България". Децата са подготвили програма с песни от световната Коледна класика. Ден след това "Кварто квартет", "Вая денс студио" и група "Акага" ще забъркат магия за Коледа, наречена "МоцартиАна на пързалката". В спектакъла ще вземат участие над 100 артисти.
"София квартет" подготвя изискано парти с дрескод на 22 декември със специалното участие на Васил Петров. Музикантите призовават публиката: Облечете най-красивите си дрехи! Музиката и виното са от нас, танците - от вас." 23 декември пък е денят, в който най-малките зрители ще се потопят в историята за "Сърцето на Снежното момиче", разказана от вокалния състав "Импресия" и със специалното участие на малката Анна-Мария Маджарова. Детският концерт ще бъде повторен на 28 декември в Сити Марк арт център.
Коледното матине на Софийската филхармония и БНТ2 е на 25 декември от 11 ч. В празничния концерт ще вземат участие Еделина Кънева и Михаил Михайлов заедно с Детския филхармоничен хор. Диригент е Найден Тодоров. Вечерта на 25 декември е традиционният концерт на хора на Софийските момчета и Софийската филхармония.
28 и 29 декември са датите на Новогодишния концерт на Софийската филхармония. Той е с участието на джаз и поп примата Камелия Тодорова, Националния филхармоничен хор и гостите Орлин Горанов и Васил Петров. На диригентския пулт застава Славил Димитров.
До 29 декември може да се купят билети за концертите на Софийската филхармония през декември на половин цена, както и билети за пролетните цикли с 30 на сто намаление, информира Кремена Николова-Флор, експерт по реклама и връзки с медиите на Софийската филхармония.



Камелия Тодорова е солистка в Новогодишния концерт на Софийската филхармония

 

Корнелия Нинова честити Цветница на празнуващите

автор:Дума

visibility 9

Цветница е!

автор:Дума

visibility 240

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 904

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 853

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 751

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 897

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 1010

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 835

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 785

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 966

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 937

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 833

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 867

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ