26 Април 2024петък03:21 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Извинете се!

/ брой: 251

автор:Аида Паникян

visibility 1217

126-ата депутати от т.нар. мнозинство, които преди седмица натиснаха бутона "Смърт!" за тежко болните, вчера натиснаха бутона с обратното послание. Вероятно очакват да ги поздравим? Нищо подобно! Те, воглаве с Цветан Цветанов и Бойко Борисов, нямат право на нито весели, нито дори на спокойни празници! Техните съвести трябва да бъдат точно толкова неспокойни, както и тази на Скруч от Дикенсовата "Коледна песен". Само дето никой не очаква на 25 декември те да се събудят като добри хора.
Да, вчера възтържествува една правда. Да, вчера 1000-2000-8000 или повече тежко болни, повечето деца и млади хора, си върнаха Надеждата, че ще могат да се лекуват. Дори да е 1 от всичките над 7 млн. души българи, той трябва да има надежда, че може да бъде лекуван, че може да живее, че може да не го боли. Това човешко право управляващите от ГЕРБ и сие бяха на път да отнемат на болните хора. Непростим грях! Трудно е да бъде изкупен. Защото проблемът бе политизиран именно от управляващите. И те трябва да се извинят на българския народ, вместо да се опитват да се правят на спасители.
Но пък какво ли извинение да чакаме? Мигар се извиниха, че нарекоха лекарите убийци от парламентарната трибуна на 2 декември 2010 г.? Извиниха ли се, когато откраднаха от касата около 2 млрд. лв.? Извиниха ли се, че оставиха с мизерни, при това - замразени, пенсии, заплати и социални помощи българите при кабинетите "Борисов 1" и "Борисов 2"? Извиняват ли се, че оставят децата и внуците ни необразовани?

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ