Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Август 2018 | Сряда
 
вход регистрирай се

Живот

"Гласът на България" запазва треньорите

На предварителните кастинги за петия сезон на музикалното шоу се явиха 3000 кандидати от над 10 държави

Дума

4. Януари 2018 , брой: 2   244   0Любимите треньори от четвъртия сезон на "Гласът на България" ще седнат отново в червените столове. Владимир Ампов-Графа, Иван Лечев, Поли Генова и Камелия ще влязат в оспорвана битка за таланти. Звездите на българската музикална сцена продължават надпреварата помежду си, която в предстоящото пето издание на шоуто ще бъде още по-напрегната и жестока в името на крайната цел - да намерят най-добрия вокал на страната ни за 2018 г.
Четвъртият сезон на "Гласът на България" не само откри и разви невероятни нови таланти, донесе качествена музика и реализира огромен зрителски интерес, но и превърна един от четиримата треньори също в победител, след като участник от неговия отбор спечели голямата награда от 50 000 лв. Рок емблемата Иван Лечев заслужено взе короната след успеха на Радко Петков, който накара хиляди зрители да дадат подкрепата си за него на финала на шоуто. Поли Генова, Графа и Камелия вече дадоха заявка, че ще направят всичко възможно, за да откраднат короната и да привлекат в своите отбори участника, който ще спечели петия сезон на "Гласът на България".
Някои новости в регламента също ще помагат за оспорваното съревнование, тъй като ще позволяват доста повече "номера", ще стимулират конкуренцията и ще допринасят за драматичен хъс за победа. Битката между треньорите ще е напрегната, но и забавна, защото менторите така емоционално се впускат в шоуто, че се смеят, плачат, учудват и страдат наравно със своите таланти.
На предварителните кастинги за сезон 5 се явиха 3000 кандидати от над 10 държави по света. Най-добрите от тях вече са избрани, за да отговорят на още по-високите очаквания към предаването. "Гласът на България" отново ще представи уникални гласове и личности, които да доставят качествена музика, забавление и емоции на зрителите. Освен със солови изпълнители и дуети, шоуто ще изненада и с трио формации, които според новите правила ще имат право да влязат в надпреварата за наградата от 50 000 лв., но без гаранцията, че ще продължат в предаването в оригиналния си състав.
Петият сезон на "Гласът на България" ще започне през пролетта по bTV. Водещи за втора година са супер успешното хип-хоп дуо Павел и Венци Венц.

Иван Лечев, Поли Генова, Камелия и Влади Ампов-Графа влизат в още по-оспорвана битка за треньорската корона

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"