29 Март 2024петък03:39 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Левски без трима в Малта

Боримиров негодува срещу понижението си по решение на Спас Русе

/ брой: 6

автор:Владимир Николов

visibility 46

Левски замина на лагер в Малта без трима от футболистите от първия състав. Треньорът Делио Роси не качи на самолета Димитър Шейтанов и Станислав Иванов и младоците ще  продължат подготовка в София. Има вероятност двамата да се присъединят към тима на по-късен етап, след като подпишат нови договори с клуба. Настоящите им контракти изтичат в края на сезона и на "Герена" са решили да ги оставят в България, докато не се съгласят да преподпишат. Третият, който отпадна от състава, е защитник №1 на България за 2016 г. Димитър Пиргов. Роси е решил, че занапред няма да разчита на 28-годишния българин, след като през декември бе привлечен Аймен Белаид. Тунизиецът ще се бори за титулярно място в центъра на ариегарда с исландеца Холмар Ейолфсон и чеха Давид Яблонски. Така Пиргов се явява едва четвърта опция всред сините централни бранители. Интерес към родения в Гоце Делчев футболист има от Ботев Пд. 
В Малта левскарите ще останат почти месец, но програмата им там все още не е ясна. Знае се само, че ще има контроли срещу малтийския шампион Хибърниънс, украинския Олександрия и руския втородивизионен Оренбург, където доскоро играеше Благо Георгиев.
Пониженият като шеф на синята ДЮШ Даниел Боримиров пък се възпротиви на собственика Спас Русев, който го махна от поста спортен директор и даде цялата спортно-техническа власт на Делио Роси. Според легендарния играч на "сините" този ход не е правилен, защото подобен модел не може да донесе успехи в България. "Защо не съм намерил баланс в работата си с Роси? Трудно може да говорим за баланс. По-скоро Русев реши да даде цялата спортно-техническа власт на Роси. Това е. Аз лично нямам дрязги с Роси", каза Боримиров пред Нова тв. "Бъдещето ще покаже дали е правилно решението на собственика. За мен това беше грешка, защото този модел в България трудно може да донесе успех. Така обаче реши г-н Русев и се надявам да е за добро", допълни Борето. Той е и акционер №2 на "Герена". Постът му в Левски беше закрит, а помощникът на Роси Асен Букарев бе назначен за главен мениджър.



Играчите на ЦСКА-Сф изчакват реда си за предсезонните медицински прегледи на клубната база в Панчарево преди заминаването им днес на лагер в Сандански
Снимка cska.bg

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ