25 Април 2024четвъртък17:15 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Маймунджилъци

/ брой: 8

автор:Ина Михайлова

visibility 1417

Джангърът с джендъра им дойде в повече на ГЕРБ. Усетиха, че социалният пол в Истанбулската конвенция вдига вълна от недоволство в страната, а точно сега, когато са в евроцентъра, нямат полза и тоз проблем да ги шамаросва зад врата. Замислиха го като бонус и натягане пред Брюксел, а тя каква стана.
Дали ще бутат конвенцията напред или ще я сложат на трупчета - все едно. Парадът на суетата не се състоя, а и вътре в парламентарната група на мнозинството центровете на власт взеха да си пречат. Като добавим към вътрешнопартийния джангър и разкола в правителството, хич не й е времето сега на Истанбулската конвенция.
Пустата Цецка Цачева! Само тя ли не разбра какво реши Началникът последно? Само тя ли остана да действа по старата схема и бодро рапортува пред евродепутати, че документът спешно ще бъде внесен и обсъден в българския парламент? Толкова ли не оцени ситуацията женицата? Затуй даваше зор с конвенцията - за да може да рапортува пред евродепутатите. Когато му дойде времето, ще бъдат издърпани ушите на непослушковците от мнозинството, дръзнали да имат мнение за джендъра. И патриотите ще бъдат вкарани в линията, ако се налага, или ще бъде подменена кривата на кабинета.
Какъв триумф на посредствеността и нищетата! Евроциркът е пълен. Парламентарната институция се оказа за Мамата това, което е за Бащата държавата - терен за игра на Бистришките тигри. Нас на маймуни ни обърнаха, а маймунджилъците им за резил ни правят.

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 285

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 309

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 361

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 295

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 277

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 321

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 323

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 238

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 364

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 294

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 303

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ