27 Април 2024събота04:50 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Каранга и Десподов остават за титла на ЦСКА-Сф

Бразилският голмайстор на "червените" с рекорден четвърти приз за Играч на кръга през сезона

/ брой: 15

автор:Мони Георгиев

visibility 825

Голмайсторът на Първа лига Фернандо Каранга обяви, че ще остане на "Армията", докато не стане шампион с ЦСКА-Сф. Бразилският таран, който се присъедини с 9 дни закъснение към подготвителния лагер на "червените" в Сандански, призна, че има оферти към него. „Разговарях с ръководството да остана до лятото. Аз няма да напусна ЦСКА, без да спечеля поне една титла. Казах още на летището какво ме забави в Бразилия. Имаше да реша лични проблеми. Най-важното е, че съм тук и ще се боря за титли. Закъснях с няколко дни, наваксвам с тренировките", заяви Каранга. Заради хеттрика и асистенцията при 6:0 над Берое в последния есенен кръг, той бе избран за Играч на XX кръг в анкетата на Пресклуб "България". Голмайсторът на Първа лига получи статуетката за рекорден четвърти път в рамките на един сезон и общо за пети, след като я заслужи веднъж и в плейофите през миналия сезон. Съотборникът му Кирил Десподов, който му асистира и при трите гола срещу Берое и добави още един, пък грабна значката за Играч №1 на декември. "Миналия сезон завърших добре и си бях помислил, че съм 100% титуляр. В първите 2 мача не се представих на ниво, но след като седнах на пейката, размислих нещата. Гриша Ганчев допринесе много за моята промяна. Аз също имам амбицията да стана шампион с ЦСКА и да бъда достоен конкурент на Ивелин Попов, който през последните 3 години е Футболист на България", заяви Десподов. Талантът от Кресна също до лятото не иска да мисли за трансфер.



Кирил Десподов със значката "Златна България" за Футболист на Месец декември и Фернандо Каранга с купата за Играч на ХХ кръг
Снимка Авторът
 

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 457

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 409

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 497

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 430

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 358

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 493

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 492

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 435

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 430

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ