Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

20 Октомври 2018 | Събота
 
вход регистрирай се

Коментари

Молчать!

  581   0Ето така се случват трагедиите за България. Бойко Борисов и Цветан Цветанов със СМС заповядаха на подопечното им стадо да гласува в НС за превръщането в държавна политика на половите извращения, масирано насаждани от Запада с Истанбулската конвенция. Разпореждането е: "Няма мърдане! Конвенцията спешно трябва да се приеме!" От българите 99% са против, всички вероизповедания остро се противопоставят, собствените им депутати са против, но: "Молчать! Не рассуждать!", както е казал Маяковски. За ДПС е ясно - там мисленето е априори забранено, там се гласува под строй.
Ето по този начин в края на 1940 г. в нашия парламент е приет нацисткият Закон за защита на нацията, пратил 11 000 евреи в пещите и други десетки хиляди - всички мъже евреи от 20 до 46 г., в трудовите концлагери. Гилотината на тогавашното мнозинство по заповед на властта отрязва гласа на опозицията. Молчать! После целият народ сърба попарата на победен Хитлеров сателит. И когато сетне у нас безпрекословно се "претворяват в действие" сталинските заповеди, е същото: Не рассуждать! И пак целият народ сърба. Сега отново: "Няма мърдане!" Този път сърбането ще ни опари необратимо. Щото се посяга не върху хора, не върху земи, а върху кода ни на общество и на животински вид изобщо. 
Във всички държави, които вече отхвърлиха конвенцията, никой не спори какво пише в нея. Защото там документът се гледа с обяснителния доклад, който ясно казва, че правата на гея и лесбийката са равни с тези на жената и ако не им позволиш примерно да осиновят дете, това е насилие над тях. Само у нас крият доклада и ни баламосват като лапнишарани, че конвенцията нямала общо с гейовете. И стадото, понеже е мнозинство в парламента, ще лази пред диктата и ще ни навре в ямата. Както винаги е ставало в България. Ама, това е престъпление! Молчать!   

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"