29 Март 2024петък12:29 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Ивайло Иванов пак е №1 на ОСК ЦСКА

/ брой: 22

автор:Мони Георгиев

visibility 934

Джудистът Ивайло Иванов (до 81 кг) бе избран за Спортист на 2017 г. на Обединени спортни клубове „ЦСКА – 1948“. 23-годишният монтанчанин заслужи за втора поредна година приза, след като вдигна Европейската купа в Саарбрюкен през юли. 15-ото издание на традиционните „армейски“ награди се проведе в Централния военен клуб, а купата на Иванов връчи специалният гост Кубрат Пулев–Кобрата, който в кариерата си като аматьор се би неизменно за "армейците".
За втори пореден път футболният ЦСКА-Сф спечели наградата за Отбор на годината. 17-годишният Валентин Антов, който се готви с мъжете в Испания, пък отново бе отличен като най-перспективен млад футболист от ДЮШ.
За Спортист №1 при дамите бе избрана републиканската шампионка в многобоя по спортна гимнастика Грета Банишка, а призът "Най-добър треньор" грабна Мария Янчева от клуба по джудо и самбо. Шахматен клуб ЦСКА, който обучава над 1000 деца, спечели наградата за най-активна и успешна школа на годината.
Кобрата и легендата в класическата борба Боян Радев получиха специални награди за Принос в развитието и популяризирането на спорта в „червеното“ обединение. Радев, първият българин двукратен олимпийски шампион, е Спортист №1 на XX век на ОСК Левски, но кариерата му тръгва от "армейската“ спортна школа. Понастоящем ОСК ЦСКА развива 21 вида спорт, обяви председателят на сдружението Георги Калчев и изрази амбиции да ги върне към рекордния брой 40.
Ивайло Иванов ще дебютира в нова категория (до 90 кг) на Европейската отворена купа на София (бивш турнир „Освобождение“) през уикенда. „Към момента тежа 86 кг, и не е добре толкова рязко да свалям. Веднага след шампионата започвам специална диета с вода, за да се върна към нормалните си мерки“, заяви 1/4-финалистът от Олимпиадата в Рио 2016.



Много спортисти на ОСК ЦСКА бяха отличени на 15-ата церемония
Снимка Авторът

 

Надниците у нас - най-ниски в ЕС

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Парното може да поевтинее символично от 1 юли

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

32 лв. за килограм агнешко, цената още ще расте

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

"Български пощи" ще изплаща пенсии още поне 5 години

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Над 780 милиона души гладуват

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 60

100 тона пластмаса във водите на Дунав

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Правозащитници възмутени от САЩ

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Гърция най-бедна в ЕС след България

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Под прага на унижението

автор:Ина Михайлова

visibility 1

/ брой: 60

Бумеранг с еврото

visibility 0

/ брой: 60

Щети за милиарди

автор:Нора Стоичкова

visibility 0

/ брой: 60

Надвисна риск от конституционна криза

visibility 1

/ брой: 60

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ