26 Април 2024петък21:32 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Двойната брадичка е сериозен проблем за 67% от хората

/ брой: 25

автор:Дума

visibility 1732

Според проучванията 67% от хората определят двойната брадичка като най-притеснителната промяна, която отчитат в лицето си с напредване на възрастта. Последствията са липса на самочувствие, потиснатост, а понякога и сериозни проблеми в общуването, коментират специалисти. Двойната брадичка е изключително неприятен естетически недостатък, причините за който може да варират от естественото остаряване до промени в теглото или просто генетична предразположеност. Понякога, независимо от диетите и упражненията, до които се прибягва, пълнотата в зоната на брадичката не изчезва, а хората се чувстват по-тежки и по-възрастни, отколкото са.
"Дълги години двойната брадичка се смяташе за неразрешим проблем, за който няма ефективно лечение", разкри д-р Анелия Здравкова от Jewel Skin Clinic. И допълни: "Вече съществува идеалната терапия за хора, които желаят бърз ефект, но не са склонни да се подложат на оперативна интервенция. Направено е иновативно откритие в областта на медицината, което не само разгражда мастните клетки, но и предотвратява повторната им поява. Бързата и лесна терапия е съобразена изцяло с индивидуалните желания и потребности."
Обикновено се прилага серия от инжекции в зоната под брадичката, като лечението е в рамите на 15-20 мин. С всяка следваща процедура пациентът забелязва все по-голяма промяна в профила на лицето си. Повечето хора отчитат видими подобрения в рамките на 2 до 4 посещения само при квалифициран специалист в клинични условия.
За разлика от хирургическата интервенция, терапията с Belkyra е бърза, а времето за възстановяване - минимално. След процедурата е възможно пациентът да усети леко неразположение, изтръпване или сърбеж, но повечето от страничните ефекти може да се минимизират чрез поставяне на студен компрес върху зоната на лечение за около 10-15 мин., обясняват експерти. Най-голямото предимство на процедурата е, че не се налага изоставяне на всекидневните дейности и работните ангажименти. Също така иновативната терапия е единствената по рода си, при която подобренията не изчезват с времето. Многобройни изследвания потвърждават, че след като резултатите бъдат постигнати, повторно лечение не се налага. 80% от подложилите се на процедурата отчитат максимален ефект: по-стегната шия и изцяло променен профил без следа от двойна брадичка. Така хората имат по-голямо самочувствие и съвсем нова красива визия.



Д-р Анелия Здравкова от Jewel Skin Clinic

Навлизайки в 30-те си години всяка жена забелязва нежелани промени в своето лице. Еластичността на кожата намалява, появяват се първите бръчки, но със сигурност като най-неприятен козметичен дефект може да поставим двойната брадичка.
Единствената по рода си революционна терапия с Belkyra връща самочувствието в Jewel Skin Clinic. Лечението не се препоръчва за деца, юноши и пациенти със свръхчувствителност към дезоксихолиева киселина. Бременни и кърмещи жени също е желателно да избягват терапията.
Активната съставка в Belkyra е дeзоксихолева киселина - молекула, която помага за разграждането на мастните натрупвания.
"Максимални резултати се постигат само с 3 процедури. При първата консултация с пациента се определя колко терапии са необходими въз основа на степента на пълнота на брадичката", разясни д-р Здравкова.

 

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 282

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 248

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 317

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 278

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 208

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 300

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 296

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 259

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 267

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ