19 Април 2024петък11:28 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кралят на нощта завладява София

Световно признати косплейъри, актьори от любими сериали, гейминг зони и популярни художници очакват феновете на комикс културата

/ брой: 27

автор:Дума

visibility 677

Кралят на нощта от "Игра на тронове" ще покори София с присъствието си на "Aniventure Comic Con". Фестивалът наследник на най-популярното събитие за феновете на традиционната и съвременна азиатската култура се завръща, за да срещне Изтока и Запада в едно от най-мащабните събития в България. В уикенда на 15 и 16 септември в столичния Интер експо център феновете ще имат възможност да се срещнат със световно признати косплейъри, актьори от любими сериали, гейминг зони и палитра от най-харесвани и популярни художници във вселената на комиксите и уебкомиксите. Изцяло нова зала ще бъде отворена за "Aniventure Comic Con 2018", за да може събитието да отговори на огромния интерес - над 21 000 отчетени посещения през 2017-а.
Първото потвърдено звездно участие на фестивала е именно на Краля на нощта. Ролята се играе от словака Владимир Фурдик, който до този момент е един от най-търсените каскадьори в Холивуд с участия в мащабни продукции. Актьорът ще пристигне в София малко след края на снимките на сезон 8 на "Игра на тронове", който ще бъде излъчен ексклузивно по HBO през 2019 г. В последния епизод от сезон 7 феновете видяха как лидерът на белите бродници яхва призования мъртъв дракон на Денерис Таргариен и се отправя към Вестерос. Така Кралят на нощта се превърна в един от най-епичните злодеи в историята на тв сериалите, а нетърпението на почитателите на поредицата е в своя пик. За да направи дългото чакане малко по-поносимо, по време на "Aniventure Comic Con" Владимир Фурдик ще участва в специален HBO панел с други двама актьори от "Игра на тронове", които ще бъдат обявени допълнително. Срещата с тях ще е възможна за всеки присъстващ на фестивала. Онези, които желаят да се снимат лично с Краля на нощта, или да получат автограф от него, ще имат тази възможност и в двата дни на ACC2018.
Другата голяма звезда, която ще пристигне за най-очаквания уикенд през септември, е Kamui Cosplay от Германия. Косплеър от 15 години, тя издава собствени книги и наръчници и е ценен гост на най-големите събития по целия свят с над 360 хил. последователи във фейсбук. Дамата ще бъде част от елитното жури на най-голямото косплей състезание у нас, ще има собствен панел в рамките на фестивала и лична зона, в която всеки посетител е добре дошъл да се запознае с нея лично.
Meet & Greet билетите ще се продават от 9 февруари точно в 10,30 ч., а редовните пропуски вече може да се купят на промоционални цени от 30 лв. за целия уикенд. Деца до 7 години влизат безплатно, ако са придружени от родител.



Ролята на един от най-емблематичните злодеи в света на телевизионните сериали се играе от словашкия актьор Владимир Фурдик


www.comiccon.bg
www.aniventure.net

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 75

БНБ призна: Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 2

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 1

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 1

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 1

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ