Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Септември 2018 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Спорт

Букарев напусна Левски

Вече бившият главен мениджър призна за конфликт с шефовете

Марин Милашки

9. Февруари 2018 , брой: 28   296   0Асен Букарев изненадващо напусна Левски. Последните няколко месеца юношата на ЦСКА и бивш футболист на "сините" изпълняваше длъжността главен мениджър и координатор на спортно-техническата дейност. На "Герена" обаче са се появили различия около работата му и затова той е предпочел да си тръгне, а оставката му веднага е била приета. Букарев напусна Левски часове след 39-ия си рожден ден.
"ПФК Левски и мениджърът и координатор на спортно-техническата дейност Асен Букарев се разделят по взаимно съгласие. Клубът благодари на г-н Букарев за всеотдайната работа през последните години и му пожелава много лични и професионални бъдещи успехи“, обявиха от "Тодорини кукли".
Самият Букарев обаче не пожела да разкрие причините за напускането си, което е доста изненадващо. През последните години той беше помощник на Люпко Петрович, Елин Топузаков, Николай Митов и Делио Роси, а преди това беше главен скаут на "сините".
"Разделих се с Левски по взаимно съгласие. Разбира се, че има причини, за да си тръгна. Или по-точно - да се разделим. Засега обаче не искам да изпадам в каквито и да е било подробности и да говоря "как" и "защо"", заяви Букарев. "По ирония на съдбата си тръгвам само няколко часа след моя рожден ден, но понякога се случват и такива неща в живота. Да, направихме селекция, подготвихме се за пролетния полусезон на продължителния лагер в Малта. Но... За някои вероятно раздялата звучи прекалено сензационно. Тя обаче е факт. Сега ще се сбогувам с футболистите", добави той.
Раздялата идва седмица преди подновяването на мачовете в Първа лига. През зимата "сините" направиха нова мащабна селекция, като привлякоха шестима играчи.


Асен Букарев
Снимка Спортал

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"