Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

17 Октомври 2018 | Сряда
 
вход регистрирай се

Живот

Видеото към новата песен на Искрата влезе в топ 10

Дума

9. Февруари 2018 , брой: 28   140   0
Снимка


За по-малко от 24 часа новата песен на Искрата влезе в топ 10 на най-гледаните клипове в YouTube. Хитовият български изпълнител и бийтмейкър Искрен Тончев представи авторското си парче "#Помня" и видеоклип към него.
Феновете безпогрешно уловиха качествения звук, плътните бас-линии и смислените текстови послания в новата песен, в която Искрата е също и автор на бийта, музиката и аранжимента. "#Помня" е още един успешен проект за изпълнителя, който участва активно във всички етапи на създаването му.
Клипът на композицията обръща ролите в познат сценарий за разочарованието и възмездието, погледнат през обектива на младия режисьор Емануил Алберт, който участва и в написването на текста на парчето.
 "#Помня" е четвъртата песен на Искрата, след като се присъедини към "Монте мюзик" преди малко повече от година. Искрен стартира своята съвместна работа с артистите на лейбъла с участието си в големия летен хит "Танцувам само за теб" в дует с Михаела Филева. След това изпълнителят представи песните "Много добре" и "Непознато място", с които доказа качествата си на изгряващ талант на съвременната поп сцена в България.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"