Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Септември 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

Живот

Графа с последна изява преди големия лайв в НДК

Дума

9. Февруари 2018 , брой: 28   202   0
Снимка


Влади Ампов-Графа и бендът му ще излязат на сцената на "Sofia Live Club" утре, 10 февруари, за страхотен концерт пред феновете. Това ще бъде последният лайв на музиканта в столицата с цялата му група преди големия концерт в НДК на 27 ноември, с който ще приключи националното турне на звездата за 2018 г.
На сцената заедно с изпълнителя ще се качат музикантите Борислав Бояджиев - DJ Borche, Венцислав Трифонов, Мирослав Иванов, Красимир Тодоров, Александър Обретенов, Васил Крумов.
Гостите в "Sofia Live Club" ще имат възможността в събота вечер да бъдат сред първите фенове, закупили билет за концерта в НДК през ноември. На входа на клуба ще има специална каса на Eventim, от която най-верните почитатели ще могат да се подсигурят с място за дългоочакваното шоу. Всеки, който купи два билета за зала 1, ще получи на място личен подарък от Графа - фен-тениска, специална светеща гривна, както и снимка с изпълнителя.
Преди дни от "Монте мюзик" обявиха датите за националното турне на Графа и неговата група. Това са градовете Пловдив - 31 май (Античен театър), и Летните театри в Бургас - 4 юни, и Варна - 5 юни, като големият финал ще е на 27 ноември в зала 1 на НДК.
Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"